Mediejobb Amedia

Karriere

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Konsernet er i kraftig vekst med ansatte spredt over hele landet. Det som samler oss er samfunnsoppdraget og journalistikken. Det er det som er vår forretningside.

Amedia er i kontinuerlig utvikling. Derfor trenger vi stadig nye kollegaer som kan hjelpe oss til å bli enda bedre slik at vi sammen vinner kampen om folks tid. Basert på grundige undersøkelser trekker våre medarbeidere frem at det er verdien av samfunnsoppdraget og egenskapene frihet og samspill som er de viktigste kjennetegnene ved Amedia som arbeidsgiver.

Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. Våre medarbeidere opplever en høy grad av frihet. Det er frihet til å være seg selv, frihet til å påvirke egen arbeidshverdag, frihet til å ytre seg og rom for å feile. Hos oss er det også et sterkt samhold og samspill. Vi samarbeider, lærer, heier, bryr oss om hverandre og spiller hverandre gode. At Amedia er et godt sted å jobbe, ble også bekreftet da vi for andre år på rad er sertifisert som Great Place To Work.

Amedia er også kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere av både studenter og yrkesaktive innenfor ulike fagområder. Amedia er et stort konsern som gir ansatte store muligheter for utvikling internt samt spennende karrieremuligheter på tvers av forretningsområder.

Møt noen av våre ansatte

Strategisk KAM
Journalist
Fullstack-utvikler
Innholdsprodusent
Key Account Manager
Prosjektleder
Videojournalist
Næringslivsjournalist

Frontsjef
Byråansvarlig
Praksisstudent
HR-Intern

  Amedia er sertifisert som Great Place To Work

  Under kan du se noen nøkkeltall fra undersøkelsen besvart av våre medarbeidere.

  90%

  Bryr seg om hverandre

  87%

  Medarbeiderne får tildelt mye ansvar

  86%

  Jeg kan være meg selv på arbeidsplassen

  86%

  Du kan regne med at medarbeiderne her er samarbeidsvillige

  86%

  Ledelsen aksepterer hendelige uhell

  85%

  Jeg blir behandlet rettferdig uavhengig av min stilling på arbeidsplassen

  85%

  Jeg synes måten vi bidrar med til samfunnet er bra

  85%

  Ledelsen stoler på at medarbeidere utfører arbeidet godt

  83%

  Når medarbeidere skifter arbeid eller avdelinger, blir de godt mottatt

  Hvordan er det å jobbe i Amedia?

  Hvilke typer stillinger tilbyr vi?

  Utvikler
  Som utvikler i Amedia vil du jobbe både datainformert og innsiktsdrevet. Du er en del av et stort konsern med mangfold av kunnskap, fagkompetanse og utfordringer.
  Journalist

  Amedia er verdensledende på lokal avisutvikling! Hos oss bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. 

  Selger

  Som selger i Amedia jobber du med å finansiere journalistikken via annonsesalg. Vårt kundeløfte er "Amedia kjenner meg best og gir meg best effekt - i hele Norge".

  Innholdsprodusent
  Som Innholdsprodusent i Amedia jobber du med å produsere kampanjer for ulike bedrifter. Du vil delta i kundemøter, utvikle ideer, intervjue, skrive artikler, ta bilder og lage videoer.

  Ledige stillinger

  Amedia logo

  Telefon 22 00 90 00

  Org nr. 917 127 328

  Personvern

  Besøksadresse

  Schweigaards gate 15
  Postboks 1168 Sentrum
  0107 Oslo

  Fakturaadresse

  (selskapsnavn AS)
  Postboks 123
  2027 KJELLER