Jobb hos oss / Samfunnsansvaret gir en ekstra dimensjon

Samfunnsansvaret gir en ekstra dimensjon

Økonomisjef Sindre Saksæther (39) mener at det er mange fordeler ved det å jobbe i Amedia. Samfunnsansvar og samfunnsoppdraget er noe av det som gjør ham stolt i arbeidshverdagen.

– Samfunnsoppdraget er utrolig viktig, og selv om jeg ikke er journalist og jobber direkte med det hver dag, så er jeg stolt over å jobbe et sted som har en så sentral funksjon i demokratiet. Det gir en ekstra dimensjon i arbeidet som økonom, sier Sindre.

Han er utdannet siviløkonom fra NMBU, og startet i Amedia i 2012.

Spennende og lærerikt

– Å jobbe i Amedia er spennende, hektisk og lærerikt. Fra jeg begynte i 2012, har jeg vært med på en utrolig reise: Da jeg startet var mediehusene papirbaserte og uten vekst i antall abonnenter. Hoveddelen av inntektene kom fra papirannonsemarkedet, og vi hadde ingen digital abonnementsmodell. I dagens situasjon derimot, utgjør abonnementsinntektene hoveddelen av Amedias inntekter, og den digitale delen blir stadig større. Vi har tatt store steg på veien til å bli et digitalt bærekraftig mediekonsern, forteller Sindre.

Sindre setter stor pris på samholdet i medieselskapet.

– Samholdet i Amedia-familien er unikt, og det blir bedre og bedre. Jeg blir så glad når kollegaer, spredt rundt i hele Norge, uoppfordret tar initiativ til å hjelpe hverandre når de ser at andre har litt i overkant mye på blokka, sier han.

God variasjon

Økonomisjefen føler at han får de utfordringene han trenger i jobben. 

–  Det er utfordrende og spennende i tillegg til at jeg får  jobbe sammen med masse flinke folk. Sammen håndterer vi blant annet løpende rapportering, prognoser og budsjettering. Vi jobber i ulike prosjekter og samarbeider med andre forretningsområder for å løse ulike problemstillinger, sier Sindre.

 Han mener arbeidsdagen byr på variasjoner og at det legges til rette for faglige utfordringer og utvikling. 

 – Det å jobbe i et stort konsern, som på mange måter samtidig er ganske lite, gir muligheter til å være en del av et faglig sterkt miljø  samtidig som oppgavene blir varierte og utviklende. Derfor har jeg fått jobbe med alt fra rapportering til oppkjøp, strategiprosesser, finansiering og andre spennende oppgaver.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana