Personvern

Amedia er publisisten bak mer enn 100 norske mediehus og nettsteder. Vi sørger for å ivareta personvernet ditt når du bruker tjenestene våre. Amedia og mediehusene samler inn og bruker personopplysninger, det vil si data som kan knyttes til våre brukere. Vi har ansvar for å håndtere data på en sikker og brukervennlig måte, som oppfyller både lovkrav og de forventninger brukerne våre har.

Når du leser en av våre aviser er som hovedregel det enkelte mediehuset behandlingsansvarlig, det vil si den virksomheten som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninge. I noen tilfeller er Amedia behandlingsansvarlig. Mediehusenes personvernerklæring beskriver hvordan vi samler inn, bruker og deler personopplysninger når du benytter eller inngår avtale om bruk av tjenestene. Personvernerklæringen omfatter både abonnenter og andre som bruker tjenestene.

Mediehusene bruker innloggingsløsningen aID. Dette er en tjeneste som leveres av Amedia AS, som er behandlingsansvarlig for løsningen. Dette er nærmere beskrevet i personvernerklæringen for aID.

DINE PERSONOPPLYSNINGER - DINE INNSTILLINGER

Hvis du er aID-bruker vil opplysninger du gir oss, opplysninger vi registrerer om deg når du bruker våre tjenester og opplysninger som blir innhentet fra tredjeparter bli knyttet til din personlige brukerkonto.

Personopplysninger knyttet til din aID-konto vil utelukkende bli brukt til legitime formål og i tråd med gjeldende personvernregler. Vi ivaretar ditt personvern og sikkerheten knyttet til bruken av dine opplysninger.

Når du er registrert med en aID-konto kan du enkelt endre eller slette din profil, reservere deg mot enkelte behandlinger og gi eller trekke tilbake samtykker. På Min aID kan du se og endre personverninnstillinger knyttet til din konto på tvers av nettstedene hvor du bruker aID.

KONTAKT OSS

Om du har spørsmål eller endringer knyttet til et abonnement må du kontakte kundesenteret i avisen. Her finner du en oversikt over hvordan du kommer i kontakt med kundesenteret for din avis.

Om du har kommentarer og innspill til artikler publisert på et nettsted, kan du kontakte redaktøren for avisen.

Om du ønsker å komme i kontakt med personvernombudet i Amedia, kan du henvende deg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana