Om Amedia

Amedia er et stiftelseseid mediekonsern, og landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Daglig når våre medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 lokale, regionale og nasjonale titler.

Vi samarbeider også med en rekke andre lokalaviser i Norge, både når det gjelder redaksjonelt innhold, annonser og tekniske løsninger.

Som abonnent av en Amedia-avis kan du tegne tilleggsabonnementet +Alt, og få tilgang til alt innhold i alle våre lokalaviser.

Med tjenesten Direktesport er vi Norges største leverandør av direktesendt sport, som er tilgjengelig for våre abonnenter.

Vi har mer enn 1 100 redaksjonelle medarbeidere over hele landet som holder våre lesere løpende oppdatert på nyheter, debatt, nytte, sport, kultur og underholdning.

Våre selgere bidrar med å skape god effekt for annonsører over hele Norge. Vårt utviklingsmiljø jobber hver dag for å gi våre lesere gode brukeropplevelser, og har høstet internasjonale utmerkelser for flere av sine løsninger.

Amedia er også deleier av 57 lokale og regionale aviser i Sverige gjennom partnerskap med Bonnier News Local. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER