Fremoverlent konsern som hele tiden tenker nytt

Oda Waale Haugen (25) begynte som Innholdsprodusent i Amedia Innholdsbyrå (AIB) i 2018 og setter ekstra pris på det gode samspillet. - Jeg trives veldig godt med å samarbeide på tvers av «avdelinger» i Amedia og har i løpet av årene jeg har jobbet her blitt kjent med så mange dyktige mennesker.

Fra lokalavis til Innholdsbyrå

Etter fullført bachelorgrad innen markedsføring og ledelse fra Universitetet i Agder begynte Oda som SoMe-ansvarlig i Telemarksavisa. Det tok ikke lange tiden før hun fikk en stilling som Innholdsprodusent i Amedia Innholdsbyrå. 

-Etter et år i Telemarksavisa hadde jeg et veldig godt inntrykk av Amedia-konsernet og ble svært nysgjerrig når jeg så de søkte Innholdsprodusent

Siden har arbeidsdagene bestått av stor variasjon, noe som Oda verdsetter høyt i jobben. 

-Arbeidshverdagen i AiB varierer veldig og det er vel noe av det jeg liker best med jobben. Det kan være alt fra en produksjon som tar hele dagen, til kundemøter sammen med rådgiver, utforming av tilbud og konsept, tekstutforming og fotoredigering. Det er ingen dag som er helt lik.

Stor frihet og et sterkt samspill

Som Innholdsprodusent i Amedia opplever Oda at hun får frihet til å legge opp hverdagen slik hun selv ønsker. Hun trekker fram at så lenge jobben blir gjort og produktet levert i tide, så har man et stort spillerom.

-For meg er det viktig med frihet for å kunne holde på kreativiteten og motivasjonen. Eksempelvis varierer det hvor jeg sitter og jobber. Det kan være på hjemmekontor, på kontorplassen min i Telemarksavisa, i bilen, ute på produksjon eller på en kafé.

Hun sier at tett samspill med kolleger i AIB, rådgivere i regionene og kundene er måten de finner de beste løsningene på.

-Til daglig samarbeider jeg tett med rådgiverne i min region og Innholdsprodusenter på tvers av AiB. Jeg er med ut i kundemøter sammen med lokale rådgivere og samarbeider tett med dem for å finne de beste idéene og konseptene. 

Et fremoverlent konsern med et viktig samfunnsoppdrag

-Samfunnsoppdraget til Amedia er viktig og jeg er stolt av å kunne bidra til at små lokalaviser over hele Norge får drive med uavhengig journalistikk. I den verden vi lever i i dag blir dette bare viktigere og viktigere. Vi trenger de lokale stemmene. 

Det som er helt særegent med Amedia sier hun er fokus på utvikling, forbedring og bredde i læringen.

-Det er et fremoverlent konsern som er svært gode på utvikling og som hele tiden tenker nytt. Her står ikke tiden stille, tvert imot. I tillegg vil jeg gjerne trekke frem alle de spennende kundene jeg har fått jobbe med opp igjennom årene. Det er gøy å få innsikt og erfaring fra så mange ulike kunder og bransjer. 

Oda mener det er flere gode grunner til å søke jobb i Amedia. Muligheter og hyggelige mennesker er blant annet noe av det mest sentrale. 

-Amedia er et stort konsern og om du starter å jobbe her får du tilgang til et stort nettverk av dyktige og ikke minst hyggelige mennesker. Ikke minst er det en utrolig fin arbeidsplass, som tar vare på sine ansatte.

Har du lyst til å lese mer om hverdagen som Innholdsprodusent i Amedia? Les mer her.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER