Hvordan er det å jobbe som journalist i Amedia?

Som journalist i Amedia lager du vesentlig og viktig journalistikk som skaper entusiasme og debatt i mediehusets nedslagsfelt. Du har ulike oppgaver i en variert hverdag der du jakter på både store avsløringer, korte  nyheter og reportasjer som engasjerer leserne. Det forutsetter at du er en samfunnsorientert person og brenner for lokalsamfunnet og samfunnsoppdraget du skal løse.

Amedia har store vekstambisjoner og skal øke antall abonnenter gjennom god nyhetsledende journalistikk. For å få til dette, kreves det at våre aviser hver dag formidler kvalitetsinnhold som oppleves som relevant, nyttig og nært.

Verdensledende på lokal avisutvikling

Som journalist i Amedia er du del av et stort konsern som er langt fremme på teknologi og bruk av data i den digitale utviklingen av våre aviser, ikke bare i Norge, men i verden. De siste årene har Amedia vunnet flere internasjonale priser for gode digitale løsninger som gir leserne bredere innholdstilbud og bedre brukeropplevelser.

En del av noe større

Som ansatt hos oss blir du en del av et stort og engasjert faglig fellesskap, som jobber metodisk og innsiktsbasert. Du får mulighet til å dra veksler på et sterkt utviklingsmiljø med høy kompetanse fra Amedias sentrale organisasjon.

I over 80 mediehus får du mer enn 800 kolleger spredt over hele landet som kan gi deg innspill, hjelp og inspirasjon til å levere spennende innhold.

Hvert år samler Amedia grupper av redaksjonelle medarbeidere fra hele landet til samlinger, kurs og seminarer der vi sammen drøfter hvordan journalistikken og innholdet kan videreutvikles. Redaksjonene har godt støtte fra Amedia Innholdsutvikling. Dette er en avdeling som støtter redaksjonene i utvikling av sitt redaksjonelle innhold. Målsettingen med dette er arbeidet er å bidra til å øke antall abonnenter og få abonnentene til å lese mest mulig slik at de forblir kunder i Amedia.

Amedia deler hvert år ut priser for den beste journalistikken som våre medarbeidere lager.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana