Hvordan er det å jobbe som selger i Amedia?

Som selger i Amedia jobber du med å finansiere journalistikken via annonsesalg og markedsføring både på nasjonalt, regionalt og lokalt nivå.

Nasjonalt salg håndterer alle nasjonale kunder og mediebyråer. Regionalt og lokalt salg har gjennom Amedias regioner tilstedeværelse i hele Norge.

Kundeløftet og Amedia-måten å selge på

Hos oss er det kundene som er i fokus. Vi skal forstå kundens situasjon, behov og utfordringer og derigjennom identifisere hvilke drivere som skaper verdi for kunden. Dette er innsiktsbasert salg.

Vi skal identifisere hva som skaper verdi for kunden, tilføre ny innsikt og dokumentere effekt.

Dette er kundeløftet til Amedia. Gjennom salgsprosessen skal vi sørge for at Amedia jobber etter prinsippene rundt innsiktsbasert salg og leverer på kundeløftet. Dette er Amediamåten å gjennomføre salg på.

Selgere med fokus på samarbeid og kompetansedeling

Hos oss er du del av et sterkt kompetansemiljø der du får mulighet til å dele kunnskap, og ikke minst utvikle deg selv gjennom andre. Du får tilgang på nyttig innsikt og analyse som til enhver tid bidrar til at du kan tilby produkt sammensetninger som skaper effekt for dine kunder.

Salgsapparatet har spisskompetanse på vår unike produktportefølje, markedsføring, reklame, innholdsmarkedsføring og annonsesalg. Det er fokus på kompetansedeling både på tvers av fagmiljøer og på tvers av mediehus og regioner. Dette medfører rom for kontinuerlig kompetanseutvikling.

I Amedia er det et godt arbeidsmiljø der vi har det gøy på jobben! Gode resultater markeres og vi er glad i sosiale arrangementer som bidrar til at vi blir enda bedre kjent både internt i avdelingen og på tvers av fagområder.

Verdiskapning gjennom tverrfaglige team

I rollen som selger i Amedia har du salgs-og budsjettansvar for egen portefølje og du vil være del av et etablert salgsteam.

Vi mener at størst verdi skapes gjennom tverrfaglige team og godt samarbeid. Det er stor takhøyde og rom for gode faglige diskusjoner. Vi tror at ulike perspektiver, erfaringer og synspunkter er helt sentralt for et å skape resultater.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana