Hvordan er det å jobbe som designer i Amedia Utvikling?

Hos oss kan du jobbe med alt fra å hjelpe journalistene å formidle engasjerende historier digitalt, utvikle visuelle identiteter for ulike aviser, samle journalistikk fra hele Norge i ett produkt og skape konkurransedyktige annonseplattformer.

Som designer i Amedia vil du være med å designe gode brukeropplevelser for små og store samfunn over hele landet.

Designmiljøet

Vi jobber med ulike stadier i designprosessen og miljøet består av grafiske, digitale og UX-designere. Hva du velger å kalle deg er ikke det viktigste, her er det høy takhøyde for at du kan finne din plass i teamet og bruke metodene du ønsker for å utvikle de beste løsningene for målgruppene.

Til daglig sitter vi sammen med tverrfaglige team. Noen følger ett team lenge, mens andre bistår flere team samtidig. Ukentlig samles vi til designreview for å gi hverandre tilbakemeldinger og innspill. Hver tredje uke har vi også fagtirsdag med fokus på å lære noe nytt eller utforske noe sammen.

Verdens største designsystem?

Vi ventet helt til 2021 før vi for alvor kastet oss på designsystem-bølgen. Fordelen er at vi kan høste mye læring av andre som har fått sine systemer opp og stå. Nå sitter et dedikert, tverrfaglig team sammen for å skape «Brick», stedet hvor design og frontend møtes. Designere sender stiler rett fra Figma til GitHub, noe som gir oss verdifull kontroll og kort vei til forbedringer.

Brick skal fylles med mye spennende i tiden som kommer. Datavisualiseringer og tre nye visuelle temaer er på vei inn. Designsystemet hjelper oss å sikre brukervennlighet, universell utforming og gjenbruk av komponenter i et stadig økende designunivers.

Metodikk og livet ellers

Hele utviklingsmiljøet jobber etter smidig metodikk med faste møter som retrospektiv og stand-ups. Hvis du ikke har jobbet slik før kommer du raskt inn i det. Vi erfarer at en god pause fra dag-til-dag er gull verdt, og denne fylles med fag. Det arrangeres jevnlig fagdager, men utover det deltar vi også på konferanser og meet ups for å utvikle oss.

Alle ansatte i Amedia Utvikling skal ha en god «work-life-balance», og derfor kan du både hjemmefra eller på kontoret. De aller fleste team velger å ha faste dager de møtes fysisk på kontoret.

Vil du vite mer, eller har du lyst til å bli med på laget? Ta kontakt med fagansvarlig for design, Linda Haugen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana