Hvordan er det å jobbe som Fullstack utvikler i Amedia?

Som fullstack utvikler i Amedia er du med på å bygge løsninger for våre lokale og nasjonale aviser, og nettsteder. Vi ligger langt fremme på teknologi, har lyst til å teste ut nye ting og tar utgangspunkt i menneskene som leser våre historier og ikke deres cookies.

Vi tror på gode produkter med kvalitet og at våre utviklere skal få ha et langsiktig produktfokus.

Frihet i valg av teknologi

Hos oss er det et sentralt utviklingsmiljø som har ansvar for både teknisk og innholdsmessig utvikling, hvor vi jobber sammen i ulike kryssfunksjonelle og selvgående plattform-, produkt- og prosjektteam. Vi tror på delingskultur og har et sterkt fagmiljø med flat struktur blant våre medarbeidere.

Utviklingsmiljøet vårt støtter hele den redaksjonelle prosessen – fra før en journalist bestemmer seg for hvilken sak de vil skrive, til innholdet er ute på mobilen eller smart-TV. Hos oss får du en bratt læringskurve med god støtte, stor frihet i valg av teknologi og rom til å ta mye ansvar.

Fullstack utviklere med et sterkt faglig engasjement

Vårt team består av utviklere med et par års erfaring og relevant utdannelse, som også gjerne har interesse for medier. Erfaring med container-teknologi, web-teknologi, meldingsorientert arkitektur og Java/Go/node.js er strålende. Vi ønsker å jobbe med personer som er lagspillere, fremoverlente og proaktive.

Som fullstack utvikler i Amedia vil du jobbe i et miljø som er stolt av å lage solide løsninger som er robuste, stabile og enkle å vedlikeholde.

Kryssfunksjonelle team

Vi tror at kryssfunksjonelle team leverer verdi, og vi har store ambisjoner og planer for fremtiden. Som mediekonsern har Amedia en grunnleggende plikt til å forsvare ytringsfriheten, pressefriheten, informasjonsfriheten, den redaksjonelle uavhengigheten og det åpne samfunnet.

Våre fullstack utviklere er engasjerte, lidenskapelige og tar initiativ til å bli med på laget.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana