Hvordan er det å jobbe som Frontend utvikler i Amedia?

Som frontend utvikler i Amedia er du med på å bygge fremtidens nyhetsopplevelse. Hos oss får du muligheten til å jobbe med alt fra å hjelpe journalistene å formidle engasjerende historier digitalt, samle journalistikk fra hele Norge i ett produkt, skape personaliserte leseropplevelser og å lage den beste innholdsplattformen.

Hvordan jobber en frontend utvikler i Amedia?

I Amedia Utvikling jobber vi datainformert og innsiktsdrevet. Det betyr at du også kan få muligheten til å fordype deg i analyser og jobbe tett sammen med våre eksperter innen Data Science. I tillegg vil vi gjerne jobbe med frontend utviklere som ønsker å lage gode kommersielle løsninger, og som vil bidra til at annonseproduktene våre gir verdi til både lesere og annonsører.

Kryssfunksjonelle team og delingskultur

Hos oss vil du jobbe i kryssfunksjonelle team organisert rundt produkter, tjenester og plattformer i en mikrotjenestearkitektur. Samtidig samkjører vi oss ved å bruke et felles designsystem, integrert med produksjonskode, og gjennom å definere og benytte standardiserte grensesnitt for komponentene vi lager. For oss er det viktigere at våre frontend utviklere har god erfaring med Node.js, CSS, HTML og JavaScript, enn hvilket rammeverk/bibliotek man kan.

Vi har en flat struktur og delingskulturen står sterkt. Utviklingsmiljøet vårt støtter hele den redaksjonelle prosessen – fra før en journalist bestemmer seg for hvilken sak de vil skrive, til innholdet er ute i ulike kanaler.

Frihet til å eksperimentere og lære

Våre utviklere har stor frihet innen vide rammer, både når det gjelder valg av teknologi og muligheter til å eksperimentere og lære.

Å jobbe som frontend utvikler hos Amedia vil gi deg en bratt læringskurve, med både støtte underveis og rom til å ta mye ansvar.

Vi har solide systemer for å teste, leke og eksperimentere, og kan rulle raskt tilbake om noe skulle gå feil. Hos oss er prøving og feiling en viktig del av produktutviklingen. Vi satser på kvalitetsprodukter, og det er derfor viktig at du som utvikler i Amedia har eierskap og et langsiktig forhold til det du lager.

Fleksibel arbeidsdag som frontend utvikler

Hos oss i Amedia ønsker vi at du har god balanse mellom arbeid og fritid, derfor har vi blant annet fleksibilitet på arbeidstid og -sted. Som utvikler i Amedia vil du jobbe i et engasjert miljø sammen med kollegaer som har lidenskap for faget.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana