Tun Media lanserer nisjeavis for energisparing
Iver Gamme, ansvarlig redaktør for Bondebladet, Traktor og Norsk landbruk, er nå også prosjektleder og ansvarlig redaktør for nyetableringen Min energi. Foto: Ole-Martin B. Finstad/ Tun Media

Tun Media lanserer nisjeavis for energisparing

04. januar 2023

Mandag 2. januar lanserte Tun Media AS nisjeavisen Min energi. Nettsiden har som formål å gi leserne inspirasjon og råd om kostnadseffektive, smarte og klimavennlige energiløsninger.

– De høye strømprisene har gjort behovet for uavhengig rådgiving relevant for absolutt alle som ønsker å senke strømutgiftene. Mange opplever at de må gjennomføre tiltak for å beholde en viss grad av komfort, både fysisk og økonomisk. Ofte innebærer det å investere i ny teknologi som hjelper deg med å få ned strømforbruket, sier Iver K. Gamme som er prosjektleder og ansvarlig redaktør for nyetableringen i Tun Media.  

Tun Media AS, er en del av Amedia-konsernet, og er utgiver av dagsavisen Nationen, ukeavisen Bondebladet og fagbladene Norsk Landbruk og Traktor. Gamme er også ansvarlig redaktør for de tre sistnevnte. 

Gamme forteller at Minenergi.no vil publisere fagartikler som gir innsikt i produkter og teknologier for smart energistyring. 

– Gode og uavhengige råd er relevant enten du planlegger å bruke noen tusenlapper på smarte termostater for å justere temperaturen på panelovner, varmepumper, varmtvannsberederen etter strømprisen, eller om du skal bruke flere hundre tusen på solceller eller batteribanker for energilagring, sier han. 

– Gjennom reportasjer vil vi også dele gode og dårlige erfaringer fra de som allerede har tatt i bruk slike løsninger. Ved å opplyse om funksjonalitet, pris og kvalitet på produktene, samt hva det innebærer av fordeler og ulemper, kan vi hjelpe leserne til å spare både tid og kostnader. Minenergi.no skal være en veileder som bidrar til å gjøre valget tryggere, sier Gamme. 

Gamme får med seg Stig Øyvann og Inga Holst på laget. Øyvann er utdannet it-ingeniør og bedriftsøkonom, og har jobbet som teknologijournalist i en rekke publikasjoner og nettsteder. Holst kommer fra stillingen som rådgiver i Norsk Bioenergiforening og redaktør for biogassbransjen.no, og har tidligere jobbet som journalist. 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER