Trine Rasmussen ansatt som ansvarlig redaktør i Ringsaker Blad
– Vi skal gjøre vårt beste for at leserne skal glede seg til å åpne avisen på nett og papir, hver eneste dag, sier Ringsaker Blads nye ansvarlige redaktør Trine Rasmussen.

Trine Rasmussen ansatt som ansvarlig redaktør i Ringsaker Blad

05. desember 2023

Trine Rasmussen (45) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringsaker Blad. – Nå gleder jeg meg utrolig mye til å bli kjent med redaksjonen og til å videreutvikle det gode og viktige arbeidet vi allerede gjør i og omkring Ringsaker, sier hun.

– Jeg er svært takknemlig og ydmyk over å ha fått jobben som ansvarlig redaktør i Ringsaker Blad. Nå vil jeg og resten av redaksjonen gjøre vårt beste for at leserne skal glede seg til å åpne avisen på nett og papir - hver eneste dag! 

Trine Rasmussen vokste opp i lille Kragerø på Telemarkskysten, og har lest lokalavisen der siden hun var liten jente.

– Jeg vet hvor viktig lokalavisen er for alle oss som bor i distriktet, og husker godt overgangen fra seks til tre utgivelser i uken. I starten var det noe som manglet de dagene lokalavisen ikke kom ut. Men nå har vi helt andre vaner, som gjør at vi vil se og lese nyhetene med en gang. Det er gjengen i Ringsaker Blad utrolig gode til å levere! Med meg ved roret skal vi fortsette å være best på siste nytt, samtidig som jeg ønsker å få inn flere sterke menneskehistorier og saker som treffer oss midt i hjertet, sier hun.

Trine kommer fra stillingen som redaktør i Norsk Ukeblad, som hun har hatt siden 2019. Foruten Norsk Ukeblad har hun hatt flere redaksjonelle lederroller i Egmont Publishings magasiner de siste ti årene, som Familien og Her og Nå. Hun har også bakgrunn som journalist, blant annet fra Nettavisen og Kragerø Blad Vestmar. 

– Jeg kommer fra en fersk 90-åring i Norsk Ukeblad til Ringsaker Blad med 90-års bursdag i 2025. Den markeringen skal ikke foregå i stillhet, fastslår den nye avisredaktøren. 

– Synlighet er viktig for å bygge merkevare. Ringsaker Blad er godt etablert og godt kjent.  Men for å holde på abonnentene, og ikke minst få nye, er det viktig at vi forstår hva leseren vil ha og er tilstede der leseren er, sier Trine Rasmussen.

– Jeg er svært fornøyd med ansettelsen av en erfaren og moderne medieleder til å overta ansvaret for å drive Ringsaker Blad videre. Trine er kunnskapsrik, svært kompetent og kjenner vår bransje godt. Nå skal hun lede en avis med godt fotfeste i sitt nedslagsfelt, og jeg er trygg på at Trine gjennom rollen som redaktør i Ringsaker Blad kommer til å bli godt synlig i lokalsamfunnet. Det tror jeg ringsokningene vil like godt, sier styreleder Kristina Fritsvold Nilsen.

Trine Rasmussen tiltrer stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder 1. januar. 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER