Nyheter / Tidenes fotballsatsing i Amedias aviser
Tidenes fotballsatsing i Amedias aviser
(Foto: Arne Ristesund / Bergensavisen)

Tidenes fotballsatsing i Amedias aviser

20. mars 2023

Amedia lanserer en ny versjon av Direktesport-plattform i sine mer enn 100 avistitler foran årets fotballsesong og frister med rekordmange kamper. – Vi lover våre fotballfrelste lesere fantastiske opplevelser gjennom hele sesongen, sier nyhetsdirektør Jostein Larsen Østring.

Gjennom 2023-sesongen, som begynner 10. april, vil Amedias aviser vise 75 kamper fra Eliteserien, alle kamper i OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen og de fleste kampene i NM Cup for menn til og med semifinaler, i tillegg til masse annen sport. 

– Vår omfattende satsing i 2023-sesongen skjer med bakgrunn i det langsiktige partnerskapet mellom Amedia og TV 2 som ble inngått for et år siden. Jostein Larsen Østring AmediaMed Amedias lokale tilstedeværelse over hele landet, vil ingen kunne være tettere på lokalfotballen enn våre aviser, og vi lover å bringe nerven, engasjementet og dramatikken til det som utspiller seg på fotballarenaer rundt om i Norge. I Amedia er vi stolte over å kunne tilby våre lesere et så omfattende tilbud av direktesendt sport som vi nå gjør, sier Amedias nyhetsdirektør Jostein Larsen Østring.

Direktesport-plattformen er bygget på ny teknologi, med samme funksjonalitet og den samme avspilleren som benyttes i TV 2 Play-tjenesten. I tillegg vil Direktesport få en personalisert forside, som gjør at brukerne tilbys innholdet som er mest relevant for dem.

For å få fulgt alle fotballkampene på Direktesport, må du fra kommende sesong ha Amedias totalabonnement +ALT. Foruten fotball og annen direktesendt sport, gir +ALT tilgang til alt innholdet i Nettavisen og over 90 lokalaviser i Norge og podkast-appen Untold. Uten +ALT-abonnement vil du hver uke kunne se et begrenset antall forhåndsbestemte kamper på din lokalavis.

– Direktesendt sport og utviklingen av et stadig større innholdstilbud for +ALT-abonnenter er viktige elementer i Amedias  overordnede strategi for å vinne kampen om folks tid. Våre aviser arbeider knallhardt hver dag for å fylle den viktige rollen de har i folks liv. For å fylle den, er det avgjørende å utvikle seg i takt med deres behov og forventninger, sier Jostein Larsen Østring.

Fotballsendingene på Direktesport-plattformen vises i samarbeid med TV 2.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana