Thomas Espevik (35) blir ny enleder i Strandbuen
– Jeg går til denne jobben med glede, nysgjerrighet og stort engasjement, og ser fram til å bli kjent med både redaksjonen og lokalsamfunnet,sier Thomas Espevik som overtar som leder i Strandbuen fra 1. januar.

Thomas Espevik (35) blir ny enleder i Strandbuen

28. juni 2023

Thomas Espevik er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Strandbuen på Jørpeland i Strand kommune. Espevik er i dag kulturredaktør i Vårt Land. Han begynner i jobben 1. januar.

– Jeg går til denne jobben med glede, nysgjerrighet og stort engasjement, og ser fram til å bli kjent med både redaksjonen og lokalsamfunnet. Jeg håper jeg kan være med på å gjøre Strandbuen enda mer relevant for alle som bor i Strand, Hjelmeland og Forsand, sier Espevik.  

– Samtidig blir det vemodig å forlate Vårt Land. Jeg er takknemlig for at jeg fikk tillit som kulturredaktør for halvannet år siden, og jeg kommer til å savne kollegene mine når jeg flytter, legger han til.

Foruten Vårt Land, har Thomas Espevik bakgrunn fra blant annet Klassekampen, NRK og Bokvennen Litterær Avis. Han har bachelor i kultur og samfunnsfag ved Universitetet i Oslo, og har også studert ved Universitetet i Tromsø, Westerdals School of communication og Menighetsfakultetet.

Espevik er i dag bosatt i Oslo med kone og to små barn. Han er opprinnelig fra Ålgård, og nå tar han med seg familien til Ryfylke og bosetter seg på Jørpeland.

– Strandbuen står sterkt i sitt dekningsområde, og nå intensiveres arbeidet med å styrke den digitale abonnementsveksten i mediehuset. Så langt i år har avisen hatt en digital vekst på nærmere 20 prosent, og potensialet for at dette vil fortsette er stort i en voksende region. Espevik har gode resultater med å skape digital vekst, og har mye kompetanse å tilføre den dyktige redaksjonen i Strandbuen, sier styreleder Ole Morten Ona Ringdal. 

– Han er en konkurranseorientert, kommunikativ, engasjert og humørfylt leder som gleder seg til å bli kjent med folkene som bor og lever sine liv i Hjelmeland, Strand og Forsand, sier Ringdal.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER