Terje Sundby konstitueres i Glåmdalen
– Jeg ser store muligheter for Glåmdalen med den dyktige og erfarne gjengen som jobber her, sier Terje Sundby. Nå skal han lede avisa i 2024.

Terje Sundby konstitueres i Glåmdalen

22. desember 2023

Nyhetsredaktør Terje Sundby (42) i Glåmdalen konstitueres som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa på Kongsvinger det neste året. Dette skjer fordi Glåmdalen-redaktør Thor Sørum-Johansen har påtatt seg å lede Oppland Arbeiderblad på Gjøvik i 2024.

– Terje Sundby er en erfaren og kompetent leder som kjenner både Glåmdalen og Kongsvinger godt. Jeg er helt trygg på at han vil fylle denne rollen på en utmerket måte. Han vet hvilken styrke det er i redaksjonen og hva de sammen er i stand til å utrette. Det er jeg ikke i tvil om vil skje under hans ledelse. Det er godt å vite at vi har dyktige medarbeidere som på kort varsel kan gå inn å påta seg viktige lederoppgaver når det er nødvendig, sier styreleder Kristina Fritsvold Nilsen.

– Det er en tillitserklæring å bli spurt om å lede Glåmdalen videre når Thor for en periode tar fatt på andre oppgaver. Jeg ser store muligheter for Glåmdalen med den dyktige og erfarne gjengen som jobber her. Og det er med iver og entusiasme jeg tar fatt på oppgaven. Jeg skal gjøre mitt beste for at Glåmdalen fortsetter å levere viktig og relevant journalistikk for innbyggerne i regionen, sier Terje Sundby.

 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER