Stine Holberg Dahl blir ny direktør for innholdsutvikling

Stine Holberg Dahl blir ny direktør for innholdsutvikling

20. juni 2024

Stine Holberg Dahl (52) er ansatt som Amedias nye direktør for innholdsutvikling. Hun kommer fra jobben som utviklingssjef i avdelingen, en stilling hun har hatt siden februar 2023. Der har hun blant annet hatt ansvaret for innholdsutviklings oppfølging av mediehusene.

Nå får Dahl lederansvaret for hele avdelingen, som er Amedias kompetansemiljø for redaksjonell utvikling. Hun har selv jobbet med innholdsutvikling i Amedia siden 2017, gjennom flere roller. 

– I Stine får vi en leder som har en helt egen evne til å drive frem prestasjoner, utvikling og endring, noe hun har demonstrert i årevis. Hun har vært en nøkkelperson i den digitaliseringsreisen våre aviser har vært igjennom. Gjennom det arbeidet har hun vist frem svært sterke lederegenskaper og en imponerende gjennomføringskraft og stayerevne. Det gjør meg trygg på at hun er den rette personen for jobben - selv i sterk konkurranse med mange andre kandidater, sier nyhetsdirektør Markus Rask Jensen.

– Stine har også vist at hun virkelig kan utvikle menneskene i virksomheten vår. Endringene som slår innover bransjen vår gjør nettopp det til en avgjørende suksessfaktor: Vi må ha best mulig mannskap. Stine vil være en sterk bidragsyter til det, legger Jensen til.

Dahl har bakgrunn som journalist, både i lokal- og rikspressen, samt magasinbransjen. Hun har også jobbet som redaksjonell konsulent før tiden i Amedia.

– Jeg kan ikke tenke meg en mer meningsfull jobb enn dette. Jeg er dypt imponert over den jobben som gjøres i avisene hver eneste dag. Ikke bare leveres det god og viktig journalistikk. Mediehusene har også vist en endringsvilje som gjør at vi nå er i en digital posisjon som svært mange medier både i Norge og utlandet misunner oss, sier Stine Holberg Dahl.

Dahl overtar etter Markus Rask Jensen, som ble fast ansatt som nyhetsdirektør i april. Hun går inn i den nye rollen fra 1. juli.

– Når vi nå er på vei inn i en heldigital hverdag, blir endringstakten garantert like høy, også for oss som skal bidra med innsikt og råd. Da er jeg ekstra stolt og glad for å være en del av et sterkt utviklingsmiljø i Amedia, der folk gir jernet for at avisene skal lykkes med utfordringene vi står foran de neste årene. Jeg gleder meg til å ta fatt på den nye jobben, sier hun.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER