Nyheter / Stian Eliassen går inn som ansvarlig redaktør i Finnmark
Stian Eliassen går inn som ansvarlig redaktør i Finnmark
– Jeg er svært ydmyk for tilliten, og er oppriktig stolt over å få lede denne suksesshistorien videre, sier Stian Eliassen. Foto: Roy Arthur Myrheim

Stian Eliassen går inn som ansvarlig redaktør i Finnmark

30. mai 2022

Stian Eliassen er ansatt som ny ansvarlig redaktør for iFinnmark.no, Finnmark Dagblad og Finnmarksposten. Han har vært konstituert i stillingen siden sommeren 2021.

Før det var han digital redaktør for iFinnmark.no. 

– Jeg er svært ydmyk for tilliten, og er oppriktig stolt over å få lede denne suksesshistorien videre. Titlene våre har en stolt historie, og har en svært viktig rolle i samfunnsutviklingen og hverdagen til innbyggerne i Finnmark. Jeg har vært med Finnmark Dagblad siden 2011, og har siden da bekledd rollene som journalist, vaktsjef, digitalsjef, digitalredaktør og det siste året som konstituert ansvarlig redaktør. Det har vært en innholdsrik og spennende reise, som jeg gleder meg til å være med på fortsettelsen av, sier Stian Eliassen.

Styreleder Renate Slettli Nymo er meget tilfreds med ansettelsen av Eliassen som redaktør for avisene i Finnmark. 

– Etter en god og grundig ansettelsesprosess er det med stor glede å avdekket at den beste kompetansen har vi internt i eget hus. Stian har hatt en sentral rolle i utviklingen og etableringen av iFinnmark.no og har gjennom flere år vist en faglig dyktighet og et engasjement av de sjeldne. I rollen som konstituert ansvarlig redaktør har han levert gode resultater både økonomisk og redaksjonelt, og sammen med de andre redaktørene og redaksjonen lagt en ambisiøs og solid strategi mot 2025. Stian har alle de nødvendige kvalifikasjonene, erfaringer og egenskaper som skal til for både å videreføre den gode utviklingen avisene har hatt over mange år,  men ikke minst videreutvikle disse for framtiden. Med Stian ved roret og i samarbeid med resten av den flotte gjengen vi har i Finnmark er jeg helt sikker på at avisene i Finnmark vil opprettholde sin posisjon som Finnmarks største og beste lokalaviser, sier hun.

– Siden vi i 2015 lanserte iFinnmark har vi vært opptatt av innovasjon og digitalisering. Dette har vist seg å vært en suksessoppskrift, noe som er bevist gjennom en stor økning i antall abonnenter, og ikke minst engasjementet fra abonnentenes side. Vi skal fortsette å følge suksessoppskriften, og være gode til å tilpasse oss tiden. Jeg ser frem til å fortsette denne spennende utviklingen sammen med mine svært dyktige kolleger, sier Stian Eliassen.

Stian Eliassen har vært ansatt i Finnmark Dagblad i ulike roller siden 2011. Han har fra tidligere mange års erfaring fra blant annet IT-bransjen. Han er opprinnelig fra Indre Billefjord, men har stort sett bodd i Lakselv siden han var 18 år. Han har samboer fra Lakselv, og tre døtre på 5, 7 og 9 år.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana