Skal lede Amedias salgsarbeid i nord
– Jeg ser veldig fram til høsten og det å skulle starte i Amedia Salg Nord, sier Christine Bøckmann-Wilson.

Skal lede Amedias salgsarbeid i nord

10. juli 2023

Christine Bøckmann-Wilson (44)  er ansatt som daglig leder i Amedia Salg Nord, som dekker mediehus fra Mosjøen til Kirkenes.

Christine Bøckmann-Wilson er fra Bodø, og er nå regiondirektør i rekrutteringsselskapet Personalhuset Norge der hun er en del av toppledelsen i selskapet. 

– Jeg ser veldig fram til høsten og det å skulle starte i Amedia Salg Nord. Det å bli kjent med alle folkene våre, selskapet, en helt ny bransje og at vi sammen skal finne den riktige veien videre, sier hun.

Christine Bøckmann-Wilson har de siste ti årene, gjennom lederroller i Personalhuset, jobbet med rekruttering, bemanning og omstilling. Hun har også erfaring med ledelse, salg, drift og personalarbeid fra varehandel og eiendomsbransjen.

Amedia Salg Nord ble tidligere i år etablert som et ledd i omorganiseringen av salgsarbeidet i konsernet, og har i oppstarten vært ledet av arbeidende styreleder Renate Slettli Nymo, som også er Amedias regiondirektør i landsdelen. 

– Jeg er svært fornøyd med ansettelsen av Christine i denne viktige stillingen, både fordi det ble henne og også fordi vi nå får en permanent og kompetent ledelse på plass i selskapet. Amedia Salg Nord er fortsatt i etableringsfasen, og da er det godt å vite at vi har fått en person med bred ledererfaring som sjef.. Christine er en god relasjonsbygger og er flink til å få folk med seg. Som leder er hun en person som har fokus på videre utvikling og som har ambisjoner for virksomheten. Jeg ser fram til å samarbeide med henne, sier styreleder Renate Slettli Nymo.

 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER