Simen Pedersen (31) blir ansvarlig redaktør i Bodø Nu
Simen Pedersen overtar redaktørjobben i Bodø Nu fra årsskfitet. Foto: Magy Media

Simen Pedersen (31) blir ansvarlig redaktør i Bodø Nu

21. oktober 2022

Simen Pedersen er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Bodø Nu. Han kommer fra stillingen som sportsleder i Nidaros. Han tiltrer stillingen ved årsskiftet.

Pedersen overtar stafettpinnen fra Kent Roar Nybø. Han har den siste tiden vikariert i stillingen etter at Espen Bless Stenberg sa opp jobben tidligere i høst.

Simen Pedersen kommer fra Bodø og har tidligere jobbet i Avisa Nordland. Han dro til Trondheim i forbindelse med oppstarten av Nidaros i 2020, der han de siste tre årene har vært journalist og senere sportsleder i avisa.

– Det å forlate den flotte gjengen i Nidaros blir vemodig, men utfordringen som følger med jobben i Bodø Nu var umulig å si nei til. Jeg er stolt over å få muligheten til å lede gjengen videre, og det ligger et stort potensiale i avisa fremover. Etter mange år utenfor byen, blir det gøy å flytte hjem igjen til en så stor mulighet. Jeg har fulgt med avisen i lengre tid, og gleder meg til å møte gjengen, sier han.

Styreleder i Nu Publishing, Arne Reginiussen, er meget fornøyd med å ha fått på plass en permanent løsning i Bodø.

– Simen har imponert oss under rekrutteringsprosessen. Han har også gjort en strålende jobb med å etablere sportsredaksjonen i Nidaros på et meget høyt nivå. Vi er sikre på at vi nå har funnet en meget god løsning for Bodø Nu, sier han.

Kent Roar Nybø vil som planlagt lede avisen ut året, mens Pedersen er på plass i Bodø i midten av desember. Han tiltrer formelt i rollen som redaktør 1. januar 2023.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER