Samler ansvaret for nye medier i Amedia

Samler ansvaret for nye medier i Amedia

14. april 2021

Arne Reginiussen (37) er ansatt som direktør for nye medier i Amedia. Han får dermed overordnet ansvar for nysatsingene Avisa Oslo og Nidaros, Bodø Nu, Rana No og Vefsn No. I tillegg skal stillingen ha ansvar for videre utvikling av nye medieposisjoner i konsernet.

– Jeg er utrolig glad for å ha fått denne muligheten. Startupen vi gjorde i Nidaros i fjor var utrolig lærerik og spennende. Det å få jobbe med nye satsingsområder i Amedia sentralt gleder jeg meg veldig til, sier Reginiussen. Nå kommer han fra stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Amedias mediehus i Finnmark.

– Det å ha fått være med på oppbyggingen av iFinnmark siden 2015 har til tider knapt kjentes ut som en jobb. Det har vært utrolig artig og jeg kommer til å savne folkene veldig mye, men denne jobben er så spennende at det var umulig å ikke gå for den, sier han.

Stillingen rapporterer til visekonsernsjef og CFO Gisle Torheim. Han har også ansvaret for strategi- og forretningsutvikling i Amedia.

– De nye mediehusene har allerede fått en god start, samtidig som vi har høye ambisjoner for fortsatt vekst. Siden disse titlene er på et annet sted i utviklingen enn våre etablerte mediehus, har de også en del andre behov. For å sikre best mulig oppfølging og læring på tvers, samler vi dem nå i en felles enhet. Arne har en unik bakgrunn fra iFinnmark og Nidaros, og vi er glad for å kunne bruke hans erfaring, entusiasme og energi på tvers av alle disse mediehusene, sier Torheim. 

Stillingen er i første omgang en ettårig prosjektstilling. Reginiussen tiltrer umiddelbart i stillingen. Redaktør Stian Eliassen blir konstituert som ansvarlig redaktør i avisene i Finnmark, mens salgssjef Anders Nesse blir konstituert som daglig leder.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER