Anniken Renslo Sandvik blir ansvarlig redaktør i Budstikka
Foto: Knut Bjerke/Budstikka

Anniken Renslo Sandvik blir ansvarlig redaktør i Budstikka

08. februar 2024

Anniken Renslo Sandvik (39) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Budstikka. 

Sandvik har vært konstituert som ansvarlig redaktør siden mai 2023. Nå tar hun lederrollen i en av landets største lokalaviser.

En lagbygger som engasjerer

Sandvik ble ansatt som nyhetsredaktør i Budstikka i 2022. Hun kom fra stillingen som nyhetsredaktør i Nidaros, og har tidligere vært ansvarlig redaktør i Finnmarken, der hun også jobbet mange år som journalist.

Styreleder Ingrid Skogrand er svært fornøyd med ansettelsen. 

– Anniken er en digital endringsleder som virkelig har skapt positive resultater i Budstikka, sammen med hele den kompetente redaksjonen. Hun er en solid lagbygger som brenner for å lage viktig og relevant lokalt innhold for Asker og Bærums innbyggere. Hun har bred redaksjonell erfaring og er en særdeles dyktig leder, sier Skogrand. 

– Med erfaring fra lokalaviser spredt over hele landet, solid redaksjonell kompetanse og skarp evne til å omsette strategi til handling, er Anniken et knallsterkt kort for Budstikkas videre utvikling.

Soleklare førstevalget i Asker og Bærum 

Anniken Renslo Sandvik gleder seg over å tre permanent inn i rollen. 

– Jeg er først og fremst stolt over muligheten! I løpet av halvannet år i Budstikka har jeg blitt godt kjent med redaksjonen, og med Asker og Bærum, og jeg er ikke i tvil om at det ligger stort potensial til videre utvikling av lokalavisen, sier Sandvik. 

Hun understreker at Budstikka skal ha videre digital vekst og forsterke sin posisjon som avis-førstevalget i Asker og Bærum. 

– Nå er vi inne i en god utvikling som jeg er glad for å få lov til å fortsette å bygge videre på. Aldri har så mange lest Budstikka.no som nå, og det skyldes hardt og dedikert arbeid av flinke journalister hver dag, fortsetter hun. 

Sandvik har ambisjoner på vegne av avisen og journalistikken. 

– Vi skal fortelle historiene som andre kanskje ønsker å holde skjult, stille kritiske spørsmål til makta og gå i dybden for å forklare sammenhenger, i tillegg til å være først og best på løpende nyheter hver dag. Med så mange flinke folk på laget, er jeg helt sikker på at vi vil lykkes.

Sandvik tiltrer formelt 8. februar. 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER