Nybø blir redaktør i Jærbladet

Nybø blir redaktør i Jærbladet

14. juni 2023

Kent Roar Nybø (35) fra Sola er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Jærbladet på Bryne. Han begynner i jobben 1. august.

Nybø er i dag konstituert ansvarlig redaktør og daglig leder i Gjesdalbuen, og har tidligere vært toppleder i Lofot-Tidende og Bodø Nu. 

Han har vært journalist i TV 2, Fanaposten, Svalbardposten og Solabladet, og har også redaksjonell erfaring fra VG, Stavanger Aftenblad, Rogalands Avis og Hafrsfjord Budstikke. 

Nybø har en bachelorgrad i journalistikk fra Universitetet i Stavanger og et årsstudium i digital medieproduksjon fra Høgskolen i Hedmark. 

– Jeg er takknemlig for tilliten og gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i Jærbladet. Avisa er viktig for mange og har et stort digitalt potensial, sier Nybø. 

– Jeg ser frem til å bli kjent med nye kolleger, og vil samtidig rose journalistene i Gjesdalbuen for innsatsen som de har lagt ned i år. Det har vært et fint sted å være, legger han til.

Styreleder Ole Morten Ona Ringdal i Jærbladet er svært tilfreds med ansettelsen.

– Nybø har dokumenterte resultater med digital vekst i tidligere lederroller i flere av Amedias aviser. Han er en dyktig og trygg publisist, med gode evner til å sette tydelig retning og bygge et godt lag, sier Ringdal.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER