Morten Ulekleiv overtar i Halden Arbeiderblad
Morten Ulekleiv, ansvarlig redaktør og daglig leder i Halden Arbeiderblad. Foto: Petrit Prenaj

Morten Ulekleiv overtar i Halden Arbeiderblad

11. november 2022

Morten Ulekleiv overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i Halden Arbeiderblad. Han er nyhetsredaktør i avisa, og har vært konstituert i stillingen som øverste leder siden mai.

 

Ulekleiv har vært nyhetsredaktør i ti år og overtar jobben etter Hans-Petter Kjøge.

– Jeg tror ikke på store, radikale endringer. Men har heller tro på små forbedringer hele tida. Vi ble nylig kåret til årets mediehus innen Amedia, og det er en jobb som har tatt lang tid å oppnå. Digitalt var vi blant de dårligste, nå er vi blant de beste, sier Morten Ulekleiv.

– Det er viktig å bygge et godt lag, og dra i samme retning. Jeg er mer opptatt av hva vi som avis skal prioritere, og at journalistene har frihet under ansvar. Jeg vil ha en støttende ledelse som bruker minimalt med tid på pisk eller å sparke folk i rumpa, sier han.

– Jeg er veldig glad for at Morten Ulekleiv påtar seg denne oppgaven. Vi er trygge på at han gjør en god jobb, og han har vist seg som en dyktig redaktør når han har vært konstituert i Kjøges sykefravær. Han er en dyktig og inkluderende leder som evner å få teamet med seg, sier styreleder Petter Christian Saugstad.

 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER