May Fjeldstad Iversen skal lede Amedia-satsing i Bergen

May Fjeldstad Iversen skal lede Amedia-satsing i Bergen

25. juli 2020

May Fjeldstad Iversen er ansatt som daglig leder i Amedias nye salgsselskap i Bergen. Hun kommer fra salgs- og markedsføringsselskapet Kloss Hold, og vil tiltre sin nye stilling 1. november.

Amedia satser nå offensivt mot store annonsører i Bergensregionen. Det nye selskapet Fjeldstad Iversen skal lede er et salgsmiljø som skal sikre store annonsører i Bergensregionen profesjonell bistand og best mulig effekt av sin annonsering. Selskapet vil samarbeide tett både med den lokale salgsavdelingen i Bergensavisen, Amedia Salg og Marked og Amedia Innholdsbyrå.  

May Fjeldstad Iversen har bred erfaring gjennom mediebyrå i Oslo, salgs- og markedsavdelingen i Bergens Tidende og nå sist som daglig leder i Kloss Hold AS, som er et salgs- og markedsføringsselskap med aktivitet i fire land. Hun har en bachelor i økonomi og markedsføring fra Handelshøyskolen BI. 

– Jeg er stolt og ydmyk over tilliten jeg har fått. Amedia er et mediekonsern i en fantastisk utvikling. De siste årene har Amedia hatt en imponerende digital utvikling og sitter i dag med en unik innsikt om leserne sine, som vil kunne gi annonsørene økt verdi og god effekt av sine investeringer. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med mediehusene og de flinke folkene som jobber i Amedia. Ikke minst ser jeg frem til å bygge et sterkt team og starte gode kundeprosesser, sier hun.

Styreleder i det nye selskapet, Svein Atle Huus, sier han er veldig glad for at Fjeldstad Iversen har takket ja til denne viktige stillingen.

– Hun har en god og allsidig bakgrunn både innen mediesalg, omstilling og ledelse, som er viktig å ha for å kunne bygge opp og lede vår nye satsing. Med hennes lange og brede erfaring, hennes forretningsforståelse og innsikt i hvordan man bygger team som jobber mot felles mål, har vi nå fått på plass en viktig brikke i det nye vi skal etablere i Bergen. Jeg gleder meg til å samarbeide med May, uttaler Huus.

Fjeldstad Iversen begynner i jobben 1. november og vil umiddelbart starte arbeidet med rekruttering og ellers alt som må gjøres av forberedelser for å få det nye salgsmiljøet raskt opp og gå.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER