Nyheter / Magnus Franer-Erlingsen skal lede Jarlsberg Avis
Magnus Franer-Erlingsen skal lede Jarlsberg Avis
Magnus Franer-Erlingsen tiltrer som ny redaktør i Jarlsberg Avis i Holmestrand 1. juli.

Magnus Franer-Erlingsen skal lede Jarlsberg Avis

11. mai 2023

Magnus Franer-Erlingsen (37) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Jarlsberg Avis i Holmestrand. Han tiltrer 1. juli.

Magnus har de siste tre årene hatt samme rolle i Sande Avis. Før dette var han seks år i Jarlsberg Avis som journalist, redaksjonsleder og frontsjef.

– Jeg er svært glad for å ha blitt tiltrodd denne muligheten. Holmestrand er en by og kommune jeg kjenner godt, og her er det mye spennende utvikling å ta tak i. Jeg ser fram til å begynne arbeidet med å utvikle Jarlsberg Avis videre sammen med en dyktig og dedikert redaksjon, sier Franer-Erlingsen. 

Øyvind Bladt Hagen, styreleder i Jarlsberg Avis og regiondirektør for Amedia Buskerud og Vestfold er godt fornøyd med ansettelsen av Franer-Erlingsen.

– Magnus har god redaksjonell forståelse, ledererfaring og personlige egenskaper som gjør at han etter vår vurdering er den beste kandidatene til å lede Jarlsberg Avis. I tillegg til solid utdannelse har han de siste årene gjennomført Amedias program for ledertalenter og er nå i ferd med å avslutte Amedias program for strategisk ledelse, sier Bladt Hagen.

– Det er en styrke at Amedia utvikler ledere som kjenner godt til “verktøykassa” og strategien til konsernet, sier Bladt Hagen.

 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana