Nyheter / Magne Storedal blir redaktør i Hadeland
Magne Storedal blir redaktør i Hadeland

Magne Storedal blir redaktør i Hadeland

14. mars 2023

Magne Storedal (64) er konstituert som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa Hadeland ut 2023. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven i en tradisjonsrik og viktig avis i et flott område, sier han.

Storedal kommer nå fra en stilling i Amedia. Han har tidligere vært ansvarlig redaktør i Amedias største avis, Romerikes Blad og i Avisa Oslo. Han har også bakgrunn fra Dagens Næringsliv og VG, der han har hatt ulike lederroller. 

– Det spesielle med lokalaviser er de nære båndene og samspillet de har med sine lesere. Dette er viktig for utviklingen av våre lokalsamfunn og hvordan folk flest har det. Jeg er ydmyk for at jeg har fått oppgaven med å videreføre dette arbeidet i Hadeland en tid framover. Avisa er en solid og respektert merkevare i sitt dekningsområde, og har en dyktig og kompetent redaksjon. Jeg er sikker på at vi kan få gjort mye spennende sammen i den tiden jeg skal være der, sier Magne Storedal.

Styreleder Kristina Fritsvold Nilsen er svært glad for at Magne Storedal kunne påta seg rollen i Hadeland for resten av året, slik at avisas styre får bedre tid til å rekruttere en ny leder på permanent basis. Nåværende redaktør, Line Ramsrud, slutter 31. mars, og fra 1. april tar Storedal over stafettpinnen.  

– Magne er en svært erfaren avismann, og har gjennom sine lederroller i norske aviser vist hva han står for av redaksjonell kvalitet og kraft. Han er nyskapende og engasjert og har stor integritet. Jeg er helt trygg på at vi har gjort et godt og riktig valg når vi har fått ham til å sette seg i redaktørstolen, sier Fritsvold Nilsen.

Avisa Hadeland har et registrert opplag på 7.115 og 11.279 daglige lesere. Avisa kommer ut på papir onsdag og fredag.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana