Konstitueres som redaktør i Bygdebladet
Trine Barka Højmark er konstituert som ansvarlig redaktør og daglig leder i Bygdebladet Randaberg & Rennesøy. Foto: Mikkjell Lønning, Sandnesposten

Konstitueres som redaktør i Bygdebladet

26. april 2023

Trine Barka Højmark (34) er konstituert som ansvarlig redaktør og daglig leder i Bygdebladet Randaberg & Rennesøy fra 1. juni. Hun er nå journalist i Sandnesposten.

Trine Barka Højmark overtar jobben etter Jan Henrik Heggebø.

– Jeg er først og fremst takknemlig for tilliten jeg har fått og ser frem til å ta fatt på en spennende jobb, sier hun.

– Bygdebladet drives allerede godt, og jeg håper å kunne videreføre den gode lagånden som er i avisen. Etter tolv år i lokalavisbransjen har jeg en ekstra plass i hjertet mitt for lokaljournalistikken og brenner for avisens viktige rolle i lokalsamfunnet. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med folka i Bygdebladet og ser frem til å jobbe med å styrke avisens posisjon og gjøre avisen enda mer relevant for leserne, sier Trine Barka Højmark. 

Hun har bred redaksjonell erfaring fra Sandnesposten og Solabladet, der hun var redaksjonsleder. Hun har også mediebakgrunn fra blant annet TV 2, Haugesunds Avis og Hafrsfjord Budstikke.

– Trine er en lagbygger og har en inkluderende lederstil. I en liten redaksjon som Bygdebladet er dette viktige faktorer for å ta avisa videre i et konkurranseintensivt marked. 

Hun gjør gode presseetiske vurderinger, og framstår som en leder som er opptatt av gode prestasjoner og som har klare ambisjoner på fellesskapets vegne, sier styreleder Ole Morten Ona Ringdal.

Trine Barka Højmark konstitueres i rollen ut 2023.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER