Karianne Steinsland blir prosjektleder for strategi i Amedia
Karianne Steinsland skal jobbe med utviklingsprosjekter for konsernets storbyaviser. Foto: Marte Christensen

Karianne Steinsland blir prosjektleder for strategi i Amedia

24. november 2023

Karianne Steinsland slutter som ansvarlig redaktør og daglig leder i Budstikka. 1. desember tiltrer hun som prosjektleder strategi storby i Amedia. Hun skal jobbe med utviklingsprosjekter for konsernets storbyaviser. 

Stillingen rapporterer til konserndirektør for mediehus, Ingrid Skogrand. 

– Jeg har hatt fem fine og spennende år med de flinke folka i Budstikka. Avisen har vært gjennom en enorm endring siden 2019 og jeg er veldig stolt av hvordan vi har fått til denne digitale snuoperasjonen. Nå står avisen godt rigget for fremtiden slik at innbyggerne i Asker og Bærum kan fortsette å ha en lokalavis som både gleder, oppleves nyttig og som ser makta i kortene. Lokalavisene er viktige i et demokrati og jeg håper enda flere som bor i Asker og Bærum velger å lese og abonnere på lokale nyheter, uttaler Karianne Steinsland. 

– Nå venter nye utfordringer, og jeg gleder meg til det, sier hun. 

– Vi takker Karianne for utmerket jobb i Budstikka. Hun har bidratt til at den digitale bruken nå går betydelig opp. Sammen med redaksjonen har hun stått for et krafttak av en nødvendig omstilling. Budstikka feirer 125-årsjubileum i år. Under Kariannes ledelse har Budstikka tatt betydelige steg i retning nye 125 år, som stor og viktig digitalavis for Asker og Bærum, sier Ingrid Skogrand. 

Nå skal Steinsland jobbe med strategiutvikling for Amedias storbyaviser. 

– Amedia har viktige posisjoner i storbyene, og vi har ambisjoner om å ta markedsandeler med alle avisene. Både Nidaros, Avisa Oslo og KRS er relativt nystartede aviser, og derfor gir det mening å styrke oss på prosjektledelse og strategi. Jeg er veldig glad for at Karianne har sagt ja til å ta en ny rolle, sier Skogrand. 

Nyhetsredaktør i Budstikka, Anniken Renslo Sandvik, er konstituert som ansvarlig redaktør, mens økonomidirektør Anders Berggrav-Sørensen er konstituert som daglig leder.  

– Budstikka er under stødig og kompetent ledelse mens vi jobber med å finne den nye, permanente lederen. Sammen med en særs erfaren og dyktig redaksjon sikrer Anniken og Anders god daglig drift, sier Skogrand.

 

 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER