Ingrid Ellevset ny redaktør i Aura Avis  

Ingrid Ellevset ny redaktør i Aura Avis  

17. juli 2020

Ingrid Ellevset er ansatt i Aura Avis som ny ansvarlig redaktør og daglig leder. Ellevset kommer fra jobben som redaksjonssjef i Driva.

Hun etterfølger Lars Steinar Ansnes, som har hatt jobben i 24 år. Hun tiltrer stillingen i løpet av høsten. 

– Jeg gleder meg! Aura Avis har en veldig solid posisjon, og er tett på leserne og det som skjer i Sunndal og Tingvoll. Jeg håper å gi folk enda flere gode grunner til å lese Aura Avis, sier Ellevset. 

Ellevset er utdannet journalist fra Høgskolen i Volda. Hun har jobbet i nærradio, blant annet som redaktør. Hun har vært journalist i Driva i 18 år, derav ti år som redaksjonssjef. 

– Det blir på mange måter vemodig å forlate Driva der jeg har jobbet i 18 år, men jeg ser fram til den nye hverdagen. Jeg takker for tilliten og skal være med å styrke Aura Avis sin posisjon også i framtida. Jeg gleder meg til å samarbeide med dyktige ansatte, sier hun. 

Styreleder for Aura Avis, Svein Atle Huus, er godt fornøyd med ansettelsen av Ellevset som ny redaktør. 

– Vi har hatt en veldig grundig prosess med flere gode kandidater. Nå sitter vi igjen med den aller beste. Jeg er veldig glad for at Ingrid Ellevset har takket ja til den viktige jobben som leder for Aura Avis, sier Huus. 

Han trekker fram hennes lange bakgrunn innen journalistikken, og solide kjennskap til Sunndal, og at hun har klare tanker om hvordan hun vil utvikle Aura Avis videre. Han trekker også fram den forståelsen hun har for videre digital utvikling som Aura Avis må ha framover. 

– Jeg ser fram til å samarbeide med Ellevset, sier Huus.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER