Håvard Solheim konserndirektør for data og teknologi

Håvard Solheim konserndirektør for data og teknologi

25. oktober 2023

Håvard Solheim (37) er fast ansatt som konserndirektør for data og teknologi i Amedia. Han har vært konstituert i stillingen siden mars. 

– Jeg er veldig takknemlig for tilliten, og gleder meg til å fortsette dette arbeidet på permanent basis. Jeg ser fram til å jobbe videre med en dyktig, faglig kompetent og løsningsorientert gjeng, som hver dag bidrar til å utvikle og forvalte brukervennlige og driftssikre verktøy og løsninger for lesere, annonsører og Amedias egne medarbeidere, sier Solheim.

Håvard Solheim ble ansatt i Edda Media i 2004, som ble en del av Amedia etter sammenslåingen med A-pressen i 2012. Han har hatt ulike lederroller knyttet til utvikling og teknologi, og ble konstituert som konserndirektør for data og teknologi i Amedia i mars.

– I de månedene Håvard Solheim har fungert som Amedias øverste leder på dette området, har han overbevist oss om at han er riktig person for oppgaven. Han kjenner virksomheten vår svært godt  og har spisskompetanse på hele vår organisasjon, både det som skjer i våre  selskaper og på konsernnivå. Håvard har inngående kunnskap om våre utfordringer og muligheter innen data og teknologi. Han har de beste forutsetningene for å forstå de teknologiske utviklingsbehovene til våre mediehus i den globale kampen om folks tid. Håvard er en god leder, sier konsernsjef Anders Opdahl.

– Ansettelsen av Håvard er et nytt eksempel på at vi i Amedia gjennom målrettet arbeid får stadig bedre effekt av å investere i og utvikle egne talenter, sier Opdahl.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER