Nyheter / Hanne Christine Borø ansatt som redaktør i Lyngdals Avis
Hanne Christine Borø ansatt som redaktør i Lyngdals Avis
Foto: Lise Christensen

Hanne Christine Borø ansatt som redaktør i Lyngdals Avis

10. mars 2023

Hanne Christine Borø er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Lyngdals Avis fra 1. april i år.

– Jeg synes denne stillingen er utrolig spennende og en operativ stilling som jeg vil trives veldig godt med. Jeg er full av beundring for de ansatte som har stått på både tidlig og sent for å fylle avisen, sier hun.

– Vi skal fortsette å være avisen for hele Lyngdals befolkning. Vi skal være det mediehuset som er førstevalget for innbyggerne, vi skal skape en identitet og levere kvalitetsjournalistikk. Vi skal engasjere og være en debattarena. Men vi skal også være kritiske og være vårt samfunnsansvar bevisst, sier Hanne Christine Borø.

Hun har en bachelor i journalistikk fra Gimlekollen og en  master i innovasjon og kunnskapsutvikling, og etterutdanning i psykologi og organisasjonsutvikling. Nå kommer hun fra Fædrelandsvennen, der hun har vært ansatt i flere perioder. Hanne Christine Borø har vært nyhetsleder og konstituert redaktør i Lindesnes Avis.

Styreleder Anne-Lise Jellum sier til Lyngdals Avis at hun er svært fornøyd med å ha fått på plass en redaktør og daglig leder med bred erfaring fra ulike mediebedrifter.

– Amedia satser videre i Lyngdal, forsikrer hun.

Hanne Christine Børo etterfølger  Lars Rekaa, som vil fortsette i avisa som journalist. 

 

 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana