Nyheter / Erik Thime fast ansatt som enleder i Dalane Tidende
Erik Thime fast ansatt som enleder i Dalane Tidende
Erik Thime overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende på fast basis. Foto: Ingunn Walderhaug, Dalane Tidende

Erik Thime fast ansatt som enleder i Dalane Tidende

09. november 2022

Erik Thime (54) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Dalane Tidende i Egersund. Han har vært konstituert i stillingen siden januar.

– Det har vært ti spennende, travle og givende måneder i Dalane Tidende, og lysten til å fortsette har uten tvil vært der. Vi har fått gjort ganske mye på disse månedene, men vi er ikke på langt nær i mål. Jobben fortsetter, ikke minst må vi ta nye digitale steg, sier Erik Thime.

– Det er en kompetent gjeng i avisen som brenner for å gi Dalane nyheter, nær sagt hele døgnet. Vi tar sikte på å favne enda bredere, nå enda flere yngre lesere og kommer enda tettere på folk flest – hver eneste dag. De siste månedene har vist at Dalane Tidende er viktig for folk, og at mange har et nært forhold til avisen, sier han.

– Jeg vil også trekke frem at Dalane Tidende i en leserundersøkelse blant Amedias aviser var den avisen i konsernet som i år har desidert størst fremgang. Så vi har forhåpentlig klart å løfte produktet med godt og spennende innhold. Det skal vi fortsette med, ikke minst skal vi gi enda mer gass digitalt. Det er der avisens fremtid ligger, sier Thime.

Erik Thime har bred erfaring fra avisbransjen. Før han overtok i Dalane Tidende i starten av 2022, var han redaksjonssjef i Avisen Agder i Flekkefjord. Der har han til sammen vært i 15 år, fordelt på to perioder. Han har også jobbet  Bergensavisen, Stavanger Aftenblad, Sandnesposten, Fædrelandsvennen og Se og Hør.

Styreleder Ole Morten Ona Ringdal er fornøyd med å ha fått på plass Erik Thime som permanent toppleder i mediehuset. 

– Dalane Tidende har hatt en fin digital utvikling under Eriks ledelse, og har også tatt store steg mht bruk av levende bilder i journalistikken. Vi har fått en god og langsiktig løsning i Erik Thime, uttaler Ringdal 

 Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana