Andersen ansatt som ny redaktør i Ringerikes Blad
– Jeg vil nesten si at jeg hadde oppveksten min i Ringerikes Blad, og føler på alle måter at jeg nå kommer hjem – både til avisa og til Ringerike, sier Christian Senning Andersen. Foto: Kristian Punsvik

Andersen ansatt som ny redaktør i Ringerikes Blad

06. september 2023

Christian Senning Andersen (44) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad i Hønefoss. Andersen er fra byen og kommer fra avisa Fremover i Narvik, som han har ledet siden 2016.

Christian Senning Andersen (44) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringerikes Blad i Hønefoss. Andersen er fra byen og kommer fra avisa Fremover i Narvik, som han har ledet siden 2016.

Han overtar stillingen etter Sissel Skjervum Bjerkehagen, som før sommeren ble ansatt i avisa Hadeland.

– Jeg gleder meg stort til å komme tilbake til Ringerikes Blad, og er stolt og veldig takknemlig over å ha fått denne jobben i «min avis». Jeg vil nesten si at jeg hadde oppveksten min i Ringerikes Blad, og føler på alle måter at jeg nå kommer hjem – både til avisa og til Ringerike. Nå gleder jeg meg til å møte både de ansatte og avisas lesere igjen, sier Christian Senning Andersen.

Med Christian Senning Andersen får Ringerikes Blad en kompetent toppleder med bred erfaring. Foruten sju år i Fremover, har Andersen vært administrerende direktør i Hallingdølen, hatt flere redaktørroller i Haugesunds Avis og vært produktsjef for nettaviser i A-pressen (nåværende Amedia). Han har også 12 års erfaring fra Ringerikes Blad, og har hatt flere lederoppgaver i avisa han nå vender tilbake til.

– Det har vært en reise, og jeg har vært kjempeheldig som har fått sju spennende og givende år i Narvik og i Fremover og fått jobbe med flinke folk som brenner for regionen. Det blir vemodig å forlate Fremover, de ansatte og alle jeg er blitt kjent med her, men det er en drøm som blir virkelighet når jeg kan komme tilbake til Ringerikes Blad, sier Senning Andersen.

Styreleder Kristina Fritsvold Nilsen er svært  tilfreds med ansettelsen av Christian Senning Andersen som ny leder i Ringerikes Blad.

– Christian har vokst opp i avisas dekningsområde, og har tidligere jobbet i Ringerikes Blad. Han framstår som inspirerende og faglig dyktig. Han er kunnskapsrik, både om samfunnsforhold og om viktige spørsmål for mediebransjen. Som leder i flere medievirksomheter har han fått bred erfaring med å drive lokale medier. Dette vil nå komme Ringerikes Blad til gode. Jeg er helt sikker på at ansettelsen av Christian vil gi avisa et ytterligere løft, sier hun. 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER