Cathrine Skogheim skal lede Avisa Nordland

Cathrine Skogheim skal lede Avisa Nordland

15. juni 2023

Cathrine Skogheim (30) er konstituert som ansvarlig redaktør og daglig leder i Avisa Nordland i Bodø fra 1. august. Hun etterfølger Markus Rask Jensen. Han starter som direktør for innholdsutvikling i Amedia. 

– Jeg setter veldig stor pris på mulighetene jeg har fått og tilliten jeg har blitt vist gjennom tiden min i Avisa Nordland. Nå gleder jeg meg til å gyve løs på en ny lederutfordring. Vi er en veldig fin gjeng med folk i AN, og jeg er helt sikker på at vi sammen skal fortsette å lage en god avis fram til en ny toppleder er på plass, sier hun.

Cathrine Skogheim er utdannet journalist og statsviter og har vært ansatt i Avisa Nordland siden 2016. Nå kommer hun fra lederstillingen som nyhetssjef i avisa. Siden hun kom til avisa, har hun hatt flere lederoppgaver som frontsjef, reportasjeleder og konstituert nyhetsredaktør og nå nyhetssjef. I 2019 gjennomførte hun Amedias talentprogram.

Styreleder Morten Nilsen sier han er glad for at Cathrine Skogheim har takket ja til å påta seg oppgaven med å lede Avisa Nordland fram til en ny permanent leder er ansatt. Prosessen  har tatt noe lengre tid enn først antatt da Jan-Eirik Hanssen fratrådte  og Markus Rask Jensen ble konstituert.

– Når en slik situasjon oppstår, er det betryggende at vi har dyktige og kompetente medarbeidere som Cathrine som kan påta seg nye viktige lederoppgaver når det er nødvendig for en periode. Jeg er trygg på at hun vil lede Avisa Nordland med en stødig hånd og sørge for at det gode arbeidet som skjer i avisa vil fortsette fram til lederrollen er avklart, sier Nilsen.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER