Bjarne Benjaminsen fast ansatt i Lofot-Tidende

Bjarne Benjaminsen fast ansatt i Lofot-Tidende

17. november 2022

Bjarne Benjaminsen (42) overtar som ansvarlig redaktør og daglig leder i Lofot-Tidende på permanent basis. Han har vært konstituert i stillingen siden mai.

– Jeg er beæret over tilliten, og gleder meg til å ta Lofot-Tidende videre sammen med den flotte staben på huset. Vi er en ivrig gjeng her med mange idéer til hvordan vi kan sette dagsorden i lokalsamfunnet og tilby godt lesestoff. Det blir ei spennende tid framover. Først og fremst skal vi fortsette å være til for leserne våre, som fortjener ei lokalavis å kjenne seg velkommen i, sier den nye redaktøren i avisa.

Bjarne Benjaminsen har vært ansatt i Lofot-Tidende på Leknes siden 2018. Før det har han vært knyttet til avisa som frilanser. Han har også en fortid som journalist i Lofotposten.Den nye redaktøren i Lofot-Tidende er master i filosofi og lektor med tilleggsutdannelse. Benjaminsen har også forfatterbakgrunn.

Styreleder Renate Slettli Nymo sier hun er meget tilfreds med ansettelsen av Bjarne Benjaminsen. 

– I den perioden han har vært konstituert i stillingen har han vist hvilke egenskaper han har til å lede virksomheten. Han er engasjert, en god lagbygger og brenner for dekningsområdet til Lofot-Tidende. Med Bjarne ved roret sammen med den flotte gjengen, er jeg helt sikker på at avisa har gode muligheter til å videreutvikle seg og innta nye posisjoner i sitt område, sier hun.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER