Avisa Gaula inn i Amedia
Foruten papirutgaven, vil vi bruke vår kompetanse og erfaring til også å utvikle et godt digitalt tilbud, sier påtroppende styreleder i Avisa Gaula, Stig Jakobsen.

Avisa Gaula inn i Amedia

10. mai 2022

Avisa Gaula i Melhus sør for Trondheim blir en del av Amedia. Den ble startet i 2001, kommer ut hver torsdag på papir og har et opplag på 1.500 eksemplarer. Den har ingen digital utgave. Selger er Åsmund Snøfugl, Anne Sveberg og Bygdetrykk - Snøfugl Forlag AS. Åsmund Snøfugl er  også redaktør i Avisa.

 

Amedia blir største eier i avisa med 70 prosent av aksjene. Snøfugl vil fortsatt ha en eierandel på 10 prosent i avisa, mens konsernet Trønder-Avisa, som allerede har en strategisk samarbeidsavtale med Amedia, skal eie de resterende 20 prosent av aksjene. 

– Jeg er veldig godt fornøyd med at noen vil ta over avisa og satse videre. Dette er en god løsning, sier Åsmund Snøfugl. Samtidig varsler han at han vil gå av som ansvarlig redaktør i Avisa Gaula.

– For oss er dette et spennende kjøp. Avisa Gaula  dekker et område med 20.000 innbyggere. Det innebærer at avisa har et godt potensial til videre utvikling. Foruten papirutgaven, vil vi bruke vår kompetanse og erfaring til også å utvikle et godt digitalt tilbud, sier påtroppende styreleder i Avisa Gaula, Stig Jakobsen.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER