Amedias nye tjeneste gir deg journalistikk fra hele Norge
Ole Werring (f.v.), produktsjef ALT, og Jostein Larsen Østring, nyhetsdirektør i Amedia, ser frem til å lansere den nye ALT-tjenesten. Foto: Ihne Pedersen/ Amedia

Amedias nye tjeneste gir deg journalistikk fra hele Norge

17. april 2023

I den nye ALT-tjenesten får Amedias +Alt-abonnenter tilgang til journalistikk fra over 100 aviser og nettsteder på ett sted. 

Nå utvides Amedias premiumabonnement +Alt med en ny tjeneste for nyheter. I ALT får abonnentene en personalisert nyhetsstrøm med journalistikk fra avisene som de er mest interesserte i. 

Tjenesten har også en «oppdag»-funksjon der brukerne finner saker fra hele landet som er tilpasset den enkeltes interesser.

– Mange har drømt om et sted der de kan finne nyhetene som er viktigst og mest relevante for dem selv, og det behovet har vi forsøkt å løse med ALT. Brukerne velger selv hvilke aviser de ønsker å følge, og da samles sakene enkelt i én nyhetsstrøm. Du får altså en personlig forside tilpasset dine interesser, forklarer Ole Werring, produktsjef for ALT-tjenesten. 

Tilgang til Norges største redaksjonelle nettverk

Amedia representerer Norges største redaksjonelle nettverk, og i ALT får +Alt-abonnenter tilgang til journalistikk fra over 100 aviser og nettsteder. Amedia er eier og utgiver av landsdekkende og lokale mediehus i hele landet, og har flere samarbeidende aviser og aviskonsern. 

– Vi i Amedia er stolte av å være tettest på lokalsamfunn over hele landet. Vi vet at verdens viktigste nyheter skjer der folk bor, men vi vet også at mange har røtter i flere lokalsamfunn. Folk ønsker nyheter fra bygda de vokste opp i, byen der ungene studerer, eller fra dalen der de har hytte, og det finner de i ALT, sier Jostein Larsen Østring, nyhetsdirektør i Amedia.

+Alt-abonnenter får nå tilgang til et stort utvalg nettaviser på alt.no, etter hvert vil det også komme en app som blir tilgjengelig i Appstore og Google Play. Fra før har abonnentene tilgang til eAviser, direktesendt sport og podkast-appen Untold. 

– ALT er en tjeneste som gjør vårt innholdsunivers mer tilgjengelig. Som bruker får du tilgang til et stort mangfold av mediehus, og til viktig journalistikk som gir økt forståelse av hele Norge, sier Larsen Østring. 

Skal utvikles videre

Helt siden +Alt ble lansert i 2020 og ga brukerne tilgang til et stort antall aviser fra hele Norge, har Amedia jobbet med å utvikle en tjeneste der brukeren lettere får tilgang til relevant stoff fra avisene de er interessert i.

Per 16. april hadde +Alt over 360.000 abonnenter, dette inkluderer 200.000 som har tegnet abonnement selv, og 160.000 som nylig har fått tilgang gjennom sitt abonnement på papiravisen. Totalt har over 520.000 personer tilgang til +Alt, enten gjennom sitt eget abonnement eller gjennom familiedeling. 

– ALT viser virkelig hvor langt vi har kommet i vår digitale reise. Det er en tjeneste vi kommer til å fortsette å utvikle for å imøtekomme brukernes behov og ønsker. Jeg har stor tro på at tjenesten kommer til å ta en unik posisjon i det norske medielandskapet, sier Werring og legger til: 

– Vi ser at abonnentene våre får stor nytte av sitt +Alt-abonnement, og finner journalistikk som er relevant for dem fra flere aviser. Mange opplever altså tilgangen til vårt innholdsunivers som verdifullt, og med ALT er jeg sikker på at enda flere vil få stor glede av dette. 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER