Amedias ALT er verdens beste nettsted for nyheter
– Denne anerkjennelsen er en hyllest til innsats, kreativitet og hardt arbeid for å skape ALT. Det er virkelig hele teamets fortjeneste at vi står her i dag, sier produkteier Mathias Høibakk Bergquist (i midten).

Amedias ALT er verdens beste nettsted for nyheter

27. mai 2024

Amedias ALT-tjeneste er kåret til verdens beste nyhetsnettsted av den internasjonale bransjeorganisasjonen WAN-IFRA. – Det er helt fantastisk å vinne denne prisen! Jeg er utrolig stolt av teamet som har jobbet så hardt og med så stor lidenskap for å utvikle ALT-tjenesten, sier produkteier Mathias Høibakk Bergquist.

Han var til stede på Digital Media Awards Worldwide i København mandag 27. mai og mottok prisen foran en fullsatt sal med medietopper fra hele verden.

– Denne anerkjennelsen er en hyllest til innsats, kreativitet og hardt arbeid for å skape ALT. Det er virkelig hele teamets fortjeneste at vi står her i dag, sier Bergquist. 

– ALT-tjenesten gir Amedias +Alt-abonnenter tilgang til mer enn tusen artikler fra over hundre aviser hver dag. Den er unik, både i Norge, Europa og verden. Prisen bekrefter at ingen andre har en like sømløs, brukervennlig og attraktiv måte å samle innhold fra mer enn hundre aviser på. Vi setter bransjestandard og er rett og slett på høyde med de beste fra utlandet, sier han.

– Selv om priser ikke er det viktigste for oss, er det utrolig gøy å kunne kalle seg verdensmester. Det som virkelig betyr noe, er tilbakemeldingene fra brukerne våre. Denne anerkjennelsen gir oss motivasjon til å fortsette å levere den beste opplevelsen for dem, uttaler Mathias Bergquist.

I april vant ALT-tjenesten en tilsvarende europeisk konkurranse, noe som ga grunnlaget for deltakelsen i verdensfinalen i København. Og det holdt til gull!

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER