Amedia-eide Untold skal sende Premier League
Helge Birkelund (til venstre) og Arne Reginiussen forteller at Amedia fra neste sesong tilbyr direktesendt Premier League-fotball i lydappen Untold. 

Amedia-eide Untold skal sende Premier League

02. juni 2023

Fra neste sesong i Premier League kan du lytte til kampene til de norske stjernespillerne Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard direkte i lydappen Untold. Alle Amedias +Alt-abonnenter har tilgang til tjenesten.

Amedia har inngått en avtale med britiske talkSport om rettigheter for direktesendt lyd fra alle kampene i Premier League for kommende sesong. De vil ligge  i Untold-appen, hvor Amedia er med på eiersiden og 350.000 Amedia-abonnenter har allerede tilgang gjennom sitt  +Alt-abonnement, i tillegg til at appen også er tilgjengelig i det åpne markedet.  

Den engelske fotballsesongen starter lørdag 12. august. Kampoppsettet for sesongen offentliggjøres 15. juni. 

– Premier League i øret er en rettighet vi gleder oss til å tilby alle som er fan av engelsk fotball. Amedia har allerede en rekke sterke sportsrettigheter på video, og nå ser vi fram til å formidle lyden direkte når Erling Braut Haaland scorer og andre store fotballopplevelser fra Premier League i flere år framover gjennom vår lydapp Untold, sier direktør for sportsutvikling i Amedia, Helge Birkelund. 

Direktør for nye medier i Amedia, Arne Reginiussen, sier at utviklingsarbeidet for talkSport-sendingene er nært ferdigstilt og alle kampene vil være tilgjengelig i appen til seriestart i august.

– Dette er et perfekt tilbud for de som for eksempel er på farten eller oppholder seg utendørs mens kampene pågår, eller av andre årsaker ikke har mulighet til å følge sendingene fra Premier League på TV.  Derfor er vi veldig glade for at vi nå kan tilby dette til alle våre +Alt-abonnenter uten å øke prisen. Med direktesendt Premier League og eksklusive podkastepisoder sammen med det allerede omfattende sportstilbudet og mer enn 100 aviser, er dette et meget sterkt produkt, sier han. 

– Vi er fornøyd med avtalen mellom talkSport og Amedia. Vi vet at det er stor interesse for Premier League i Norge. Med denne avtalen har vi sikret oss en sterk partner i det norske markedet, sier Will Morley, som er ansvarlig for internasjonalt samarbeid i talkSport. 

De som ikke abonnerer på Amedias +Alt-produkt, har mulighet til å få tilgang gjennom å kjøpe Untold direkte til 69 kroner per måned.

 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER