Våre mediehus er tett på sine lokalsamfunn. Lokalavisa er en viktig del og aktiv bidragsyter i å skape fellesskap og samhørighet rundt om i hele landet. De skal være en vaktbikkje og påpeke svakheter, men samtidig bidra til glede og lokalt engasjement. Her har vi samlet en del historier om hvordan vi løser vårt samfunnsoppdrag.


24. mai 2018

Aller velger aID til innlogging

Aller Media har valgt å benytte Amedias aID som identitets- og innloggingsløsning for alle sine publikasjoner. Dagbladet Pluss går live med aID til høsten.

Les mer


11. april 2018

Amedia vant europeisk pris

Amedia er blant Europas beste medievirksomheter til å drive digital innovasjon, og vant en av prisene under utdelingen av European Digital Media Awards.

Les mer


9. mars 2018

Sterkt Amedia-resultat

Amedia leverer et brutto driftsresultat på 476 millioner kroner i 2017. Dette er en forbedring med 96 millioner fra 2016 og skyldes kraftig digital abonnementsvekst, digital annonsevekst i 2. halvår og god kostnadskontroll.

Les mer


7. mars 2018

Én million mobillesere og sterk opplagsvekst

Amedia økte avisopplaget med tre prosent eller 15.000 eksemplarer i 2017. Antall digitalabonnement økte med 78 prosent.

Les mer


16. oktober 2017

Amedia kjøper Nettavisen

Amedia og Egmont styrker Nettavisen ved å rendyrke hver sin del av virksomheten. Amedia kjøper Nettavisen og NA24, mens Egmont kjøper magasinene Side2 og Side 3 samt bloggvirksomheten.

Les mer


13. oktober 2017

Amedias aviser skal sende Toppserien for kvinner

Norges Fotballforbund (NFF) og Amedia har inngått avtale om eksklusive rettigheter i fem år til å sende kampene i Toppserien for kvinner.

Les mer


28. september 2017

Mobilt gjennomslag for lokalavisene

Stadig fler foretrekker å lese lokale nyheter på digitale plattformer. Nesten 40 prosent av alle lesere av Amedias 63 lokalaviser, er heldigitale lesere.

Les mer


22. august 2017

Amedia har passert 500.000 abonnenter

Veksten i antall betalende aviskunder fortsetter. Amedia har nå passert en halv million abonnenter. Det er det høyeste tallet på fem år. Antall heldigitale abonnenter er tredoblet på 18 måneder.

Les mer


26. april 2017

31 cupkamper vises av Amedias aviser

Amedias aviser sender 31 kamper fra cupens første runde direkte på nett-tv.

Les mer


24. april 2017

Satser programmatisk

Amedia har tatt et sjumilssteg i reklamemarkedet. Ved å ta i bruk den verdensledende teknologiplattformen til Google, posisjonerer Amedia seg sterkere i markedet for programmatisk reklamesalg og tilbyr nå annonsørene nye og mer slagkraftige løsninger.

Les mer