Du kan få «alt» fra Amedia i ett abonnement


Amedia er det første norske medieselskapet som tilbyr sine kunder et abonnement som gir tilgang til alt innhold i over 70 aviser. Multiabonnementet +Alt er et tilbud som kan benyttes av dem som allerede er abonnent av en avis.

– Dette er en unik modell som vi vet mange ønske rå benytte. Norske avislesere har nå direkte tilgang til alt innholdet våre over 900 journalister fra Lyngdal i sør til Honningsvåg i nord daglig produserer. Lokalt, regionalt og nasjonalt, sier konsernsjef Anders Opdahl. 

Da regjeringen stengte ned samfunnet som en følge av koronaepidemien i mars 2020, valgte Amedia-avisene å gi fri tilgang til alt innholdet i sitt avisnettverk til over 600.000 abonnenter. På den måten kunne alle følge utviklingen også gjennom lokalaviser fra steder der de har familie, venner, fritidsbolig eller på annen måte er tilknyttet. 

Gjennom det etablerte multiabonnementet er +Alt er fra Amedia blitt en permanent ordning. Alle abonnenter vil kunne oppgradere sitt lokalavisabonnement til også å omfatte nettverket av over 70 lokalaviser, samt Nettavisen. 

–Dette vil dekke et løpende behov mange av våre abonnenter har, helt uavhengig av en slik unntakstilstand som koronapandemien satte oss i. Derfor mener vi det nå er riktig å gi abonnementstilbud som virkeliggjør muligheten for å tilegne seg nyheter og annet innhold fra hele landet til hele landet. Ingen andre enn Amedia har en slik mulighet, sier Anders Opdahl. Han peker på at ingen er tettere på nyhetsbildet enn lokalavisene. 

Amedia aviser har journalister til stede i 260 kommuner og dekker dermed daglig det som skjer i områder der tre av fire nordmenn er bosatt. De 900 redaksjonelle medarbeiderne i Amedia produserer i størrelsesorden 50.000 artikler i måneden. Minst halvparten av innholdet er eksklusivt forbeholdt abonnenter. 

– Med et slikt innholdsunivers vil den enkelte +Alt-abonnent selv kunne hente ut det som er mest interessert for seg, og dermed berike sin leseropplevelse og verdi av sitt lokalavisabonnement, sier Opdahl. 

+Alt er et digitalt tilbud. Både rene digitale abonnenter og abonnenter som får sin lokalavis levert i papirutgave, vil kunne oppgradere til et abonnement med tilgang til over 70 andre aviser i tillegg til sitt hovedabonnement. Prisen på et digitalt +Alt-abonnement vil være 249 kroner i måneden uavhengig av hvilken avis det gjelder. Hvor mye prisen øker fra et abonnement på en enkeltavis, vil avhenge av om hovedavisen er stor eller liten. For de største avisene er prisøkningen fra et heldigitalt abonnement på 20 kroner i måneden. 

Multiabonnementet er kun tilgjengelig for privatpersoner, ikke bedrifter.