25. mars 2020

Full tilgang for abonnenter


Koronasmitten har sendt vårt land inn i den vanskeligste perioden etter andre verdenskrig. Den rammer enkeltpersoner, familier, venner, foreningsliv og arbeidsplasser. Våre lokalsamfunn blir sterkt preget av det som skjer.

Amedias lokalaviser følger koronasituasjonen tett. De rapporterer om hvordan sykdommen utvikler seg, hvilke tiltak nasjonale og lokale myndigheter iverksetter og hvordan epidemien påvirker våre liv. Avisene forteller om hvordan helsepersonell kjemper med sykdomsbildet, hvordan folk flest innretter seg, hvordan de jobber fra hjemmekontor og hva de gjør for å takle hverdagen og hjelpe hverandre.

 

Alt innhold om koronasmitten som er samfunnskritisk og viktig å vite for innbyggerne, er fritt tilgjengelig for alle som besøker Amedia-avisenes digitale utgaver. Annet koronainnhold, som for eksempel reportasjestoff om hvilke konsekvenser epidemien medfører, er forbeholdt våre betalende abonnenter.                 

 

De som kjøper en lokalavis, gjør det for å følge med på det som skjer der de bor. I den krisen vi nå er inne i, har mange av oss et behov som går ut over det. Vi har familie, venner, kolleger og kontakter andre steder i Norge som vi er opptatt av og trenger å vite hvordan de har det. Derfor har Amedia fram til 17. mai gitt gratis tilgang til alt innhold i alle aviser til våre 628.000 abonnenter. 

 

Oversikt over Amedias lokalaviser

 

 

Foto: John SchnobrichUnsplash