Nyheter


25. mars 2020

Full tilgang for abonnenter

Koronasmitten har sendt vårt land inn i den vanskeligste perioden etter andre verdenskrig. Den rammer enkeltpersoner, familier, venner, foreningsliv og arbeidsplasser. Våre lokalsamfunn blir sterkt preget av det som skjer.

Les mer


3. mars 2020

Stokstad varsler sin avgang

Konsernsjef Are Stokstad har varslet konsernstyret i Amedia om at tiden nå er inne for å starte prosessen med å finne hans etterfølger som konsernsjef i Amedia.

Les mer


25. februar 2020

Amedia inn i Hall Media

Hall Media AB i Sverige får nye eiere. Carl-Olof og Jenz Hamrins Stiftelse undertegnet mandag 24. februar en avtale om salg av konsernet til Amedia og Mittmedia. Hall Media består av 10 abonnementsaviser, 8 gratisaviser, samt egen trykkeri- og distribusjonsvirksomhet.

Les mer


12. februar 2020

Harstad får ny avis

Nå blir det aviskonkurranse i Harstad. Nu Publishing AS inntar byen med en ny digital lokalavis. – Harstad trenger en avis til. Med vår nye avis øker vi mediemangfoldet, konkurransen og gir folk et enda bedre nyhetstilbud, sier Geir Are Jensen.

Les mer


12. februar 2020

Deler ut 25 millioner kroner

73 lokalaviser i Amedia skal i vår dele ut 25 millioner kroner i støtte til allmennyttige tiltak i regi av lokale lag og foreninger i de kommunene som avisene dekker.

Les mer