Nyheter


25. september 2020

Fikk årets Amedia-pris

En av konsernets minste redaksjoner, Nordstrands Blad, vant den mest prestisjefulle Amedia-prisen – Beste journalistikk 2020 – da årets redaksjonelle priser ble delt ut. Romerikes Blad ble kåret til årets mediehus.

Les mer


17. juli 2020

Ingrid Ellevset ny redaktør i Aura Avis

Ingrid Ellevset er ansatt i Aura Avis som ny ansvarlig redaktør og daglig leder. Ellevset kommer fra jobben som redaksjonssjef i Driva.

Les mer


7. juli 2020

Amedia satser offensivt mot annonsører i Bergen

Amedia satser offensivt mot store annonsører i Bergensregionen. Nå etableres et nytt salgsmiljø som skal sikre de store annonsørene profesjonell bistand og best mulig effekt av sin annonsering. Amedias aviser på Vestlandet har en sterk markedsposisjon og er del av et nasjonalt nettverk bestående av over hundre aviser.

Les mer


6. juli 2020

Opdahl ny konsernsjef

Styret i Amedia har ansatt Anders Opdahl (41) som ny konsernsjef etter Are Stokstad. Anders Opdahl er i dag konserndirektør i Amedia med regionansvar for mediehus, forbrukermarked og produktutvikling. Han har bakgrunn blant annet som redaktør i Nordlys og regionredaktør i NRK i Nord-Norge.

Les mer


9. juni 2020

Stemmer fra Trøndelag i ny debattsatsing

Nå kommer Trønderdebatt, en felles debattplattform for sterke stemmer og meninger fra hele Trøndelag. Bak den historiske satsingen står Trønder-Avisa, Nidaros, Namdalsavisa og Arbeidets Rett.

Les mer