Nyheter


7. juli 2020

Amedia satser offensivt mot annonsører i Bergen

Amedia satser offensivt mot store annonsører i Bergensregionen. Nå etableres et nytt salgsmiljø som skal sikre de store annonsørene profesjonell bistand og best mulig effekt av sin annonsering. Amedias aviser på Vestlandet har en sterk markedsposisjon og er del av et nasjonalt nettverk bestående av over hundre aviser.

Les mer


6. juli 2020

Opdahl ny konsernsjef

Styret i Amedia har ansatt Anders Opdahl (41) som ny konsernsjef etter Are Stokstad. Anders Opdahl er i dag konserndirektør i Amedia med regionansvar for mediehus, forbrukermarked og produktutvikling. Han har bakgrunn blant annet som redaktør i Nordlys og regionredaktør i NRK i Nord-Norge.

Les mer


9. juni 2020

Stemmer fra Trøndelag i ny debattsatsing

Nå kommer Trønderdebatt, en felles debattplattform for sterke stemmer og meninger fra hele Trøndelag. Bak den historiske satsingen står Trønder-Avisa, Nidaros, Namdalsavisa og Arbeidets Rett.

Les mer


2. juni 2020

Ny redaktør i Sogn Avis

Arve Uglum blir ny ansvarleg redaktør og dagleg leiar i Sogn Avis. Han får med seg Eli Grotle i rolla som nyhenderedaktør.

Les mer


18. mai 2020

Nå får du «alt» fra Amedia i ett abonnement

Amedia blir det første norske medieselskapet som tilbyr sine kunder et abonnement som gir tilgang til alt innhold i over 70 aviser. Multiabonnementet +Alt lanseres som et fast tilbud fra 18. mai.

Les mer