Amedia Salg og Marked AS

Amedia Salg og Marked AS

Amedia Salg og Marked AS har salgsansvaret for all nasjonal reklameomsetning samt oppfølgingsansvaret for lokal reklameomsetning i Amedia-konsernet.

Dette innebærer blant annet ansvaret for reklamesamkjøringen Amedia Marked, som er landets største samkjøring av lokale medier. Samkjøringen representerer det absolutt største nettverket av lokalaviser i Norge. I tillegg er vi ansvarlig for blant annet resultatområder som Amedia SMB.

Amedia Marked

Amedia Marked er landets største reklamesamkjøring av lokale medier bestående av over 100 lokalaviser på papir og nett i hele landet. Samlet når vi ut til nær 2,3 millioner engasjerte forbrukere hver eneste dag.

Samkjøringen representerer det absolutt største nettverket av lokalaviser i Norge, samt Nettavisen og er den beste måten for annonsører å treffe flest mulig kunder. I tillegg til annonser i papiravisen, nettavisen og mobilavisen tilbyr vi innstikk/DM, digitale bilag og stillingsprodukter.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Amedia SMB

Amedia SMB tilbyr kostnadseffektive annonseringsløsninger for små og mellomstore bedrifter. Vi produserer ulike guider og annonseoversikter i de fleste av Amedias lokalaviser. Vi tilbyr annonser i papiravisen, nettavisen og mobilavisen - så dersom du ønsker varig, lokal respons til din bedrift har vi løsningene.

Dersom du allerede er annonsør i Lokale bedrifter, Bygg- og fagmenn-guiden, Rådgivningsguiden, Helse og velvære-guiden eller Bil, MC og Caravan-guiden og ønsker å komme i kontakt med oss er det bare å sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Regionale salgsselskaper

Våre aviser skal være det naturlige førstevalget for våre annonsører. Vår ambisjon er å skape Norges mest attraktive annonseplass. Vi bruker alle deler av organisasjonen vår for å gi kundene best mulig effekt av sine annonser.

Dette er våre regionale salgsselskaper, som er organisatorisk plassert i Amedias mediehuslinje.

Amedia Salg Buskerud og Vestfold AS

Amedia Salg Romerike Innlandet AS

Amedia Salg Telemark Agder AS

Amedia Salg Follo Østfold AS

Amedia Salg Vest AS 

Amedia Salg Rogaland AS

Amedia Salg Nord AS

Amedia Salg Oslo AS

 

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER