Høyoppløselige bilder av Amedias konsernledelse kan lastes ned fra vårt presserom.

Anders Møller Opdahl

KONSERNSJEF

Opdahl tiltrådte som konsernsjef i august 2020. Han begynte som konserndirektør i Amedia i januar 2017. Han kom da fra stillingen som regiondirektør i NRK. Han har vært sjefredaktør i Nordlys i fem år, og har også vært journalist og nyhetsredaktør i avisa. Anders har også bakgrunn som reporter og vaktsjef i Finnmark Dagblad og A-pressens Oslo-redaksjon, og vært korrespondent for Dagbladet i Nord-Norge.

Send e-post

Gisle Torheim

Konserndirektør for økonomi og finans

Torheim tiltrådte som konserndirektør for økonomi og finans i august 2015. 

Gisle Torheim er utdannet cand. polit. fra Universitetet i Oslo i tillegg til økonomiutdanning fra University of Victoria i Canada. Han har bakgrunn fra McKinsey og Bertel O. Steen-konsernet, der han har var leder og konserndirektør for strategi og forretningsutvikling og  CFO i Bertel O. Steen Detalj AS.

Før han begynte i Amedia, drev han egen konsulentvirksomhet. 

Send e-post

Pål Eskås

Konserndirektør med regionansvar for mediehus samt kundesenter og annonseproduksjon

Pål Eskås har jobbet i Amedia siden 2008, da han begynte som administrerende direktør i Romerikes Blad. Da han gikk inn i konsernets ledelse fra 1. januar 2015, kom han fra stillingen som regiondirektør for Romerike og Innlandet. Han er utdannet siviløkonom fra BI, og er en erfaren medieleder. Pål Eskås har tidligere vært salgsleder i Aftenposten, viseadministrerende direktør i Budstikka Media og administrerende direktør i Østlandets Blad.

Pål Eskås har ansvar for mediehusene i Amedias regioner.

Send e-post

Victoria C. Schultz

Konserndirektør for Salg og Marked

Victoria C. Schultz ha vært regiondirektør for Amedia Buskerud og administrerende direktør i Drammens Tidende, finansdirektør i Amedia Salg Marked og investeringsdirektør i Amedia Vekst.

Hun er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Edinburgh og har tidligere jobbet i Orkla Media, Det Berlingske Officin og Søndagsavisen  i Danmark, Dagbladet og Bernergruppen samt Nationen og Tun Media. Hun kom til Amedia i 2011. 

Send e-post

 • John Kvadsheim

  Konserndirektør med ansvar for Trykk og Distribusjon Norge og Trykk Russland

  Kvadsheim tiltrådte som konserndirektør i Amedia i august 2013. Han kom da fra stillingen som leder for Amedia Eastern Europe (Trykk Russland) og Amedia Vekst. Kvadsheim har tidligere vært medlem av A-pressens konsernledergruppe, blant annet  med operativt ansvar for A-pressen sin lokale medievirksomhet. Før han kom til A-pressen i 1997 var Kvadsheim sjefsredaktør og administrerende direktør i Nationen. John Kvadsheim er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

  Send e-post

 • Pål Nedregotten

  Konserndirektør for innovasjon, forretningsutvikling, strategisk analyse, utvikling og forbrukermarked

  Pål Nedregotten har vært ansatt i Amedia siden 2005, og har bl.a. vært innovasjonsdirektør, utviklingsredaktør og produktdirektør.  Han har medievitenskap og statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og har jobbet i skjæringspunktet mellom journalistikk og utvikling siden 1994. Han var sentral i utviklingen av Telenors redaksjonelle portal Origo og har jobbet som rådgiver og digital konsulent for norske medieselskaper.

  I Amedias konsernledelse har han ansvaret for utvikling, forbrukermarkedet, innovasjon, forretningsutvikling og strategisk analyse.  

  Send e-post

 • Lise Kaartinen

  Konserndirektør for HR og organisasjonsutvikling

  Lise Kaartinen kom til Amedia som HR-direktør i april 2018 og startet da arbeidet med å utvikle en offensiv HR-strategi i konsernet. HR og organisasjonsutvikling som en sentral del av Amedias vekststrategi. 

  Lise Kaartinen kom til Amedia fra jobben som senior HR Manager i Aker Solutions. Tidligere har hun bred HR-erfaring fra virksomheter som Compass Group, Flytoget og Accenture.

  Send e-post