Jobb hos oss / Har bygd karriere i Amedia

Har bygd karriere i Amedia

Thomas Edvardsen er en av mange som har gjort karriere i Amedia. Fra selger i 2006 til salgsdirektør for Amedia Romerike/Innlandet 13 år etter.

 -Utrolig gøy og spennende å jobbe med merkevarer som lokalavisene, som de aller fleste har et forhold til, sier Thomas.

Han er opptatt av offensivitet og gode holdninger for å realisere målsettinger innen salg.

Viktig samfunnsoppdrag

Thomas mener lokale medier spiller vesentlige roller i lokalsamfunnet.

-Lokalavisene har stor betydning. Vi har en forretningside som sier at vi skal være førstevalget i lokalsamfunnet og være den viktigste formidler av lokale nyheter. Lokalavisen gir oss daglig oppdateringer og setter viktige saker på agendaen, men først og fremst skaper lokalavisene et stort engasjement. Lokalavisen skal være en arena for skape debatt, ytringer og reaksjoner. Dette medfører at innholdet i lokalavisen kan skape både glede og frustrasjon. Det skal være engasjement rundt lokalavisen! Engasjement og tillit til lokalavisen henger sammen.  Det er flere undersøkelser som bekrefter at lokale medier har høy tillit. Dette har selvsagt en positiv effekt for det kommersielle innholdet i lokalavisene, mener Thomas.

Thomas er utdannet innen markedsføring fra BI i Drammen samt har MRA1 og MRA2 fra Kreativ Forum. Karrieren i Amedia startet i 2006 i TV Drammen som den gang ble eid av Drammens Tidende.

Deretter har han vært innom en rekke ulike stillinger som digital salgssjef for region Buskerud Vestfold, salgssjef for strategiske kundeteam i Amedia Salg og Marked og i dag har han altså rollen som salgsdirektør for Romerike Innlandet.

Positiv til konkurranse

Thomas synes at det å jobbe i Amedia i dag er mer spennende og utfordrende enn noen gang. Han liker å konkurrere med andre aktører innen media.

– Vi skal ikke mange år tilbake siden lokalavisen var det eneste alternativet for markedsføring lokalt.  Siden jeg startet å jobbe i Amedia har medielandskapet endret seg totalt. Amedia er ikke lenger det eneste alternativet. Dette krever at vi må sikre og jobbe for at vi i enhver kampanje skaper verdi og effekt for kundene våre.  Det er kundens behov som står i fokus og vårt kundeløfte: «Amedia kjenner meg best og gir meg best effekt, i hele Norge» står sentralt i alt vi gjør.

Salgsapparatet i Amedia er organisert på en måte som gjør det mulig å følge kundene tett opp, både nasjonalt og lokalt. Et godt samarbeid og god kommunikasjon internt i Amedia er avgjørende for at vi lykkes.  Det er også gøy å møte kundene med en stolthet og kunne presentere Amedias samkjøring som totalt består av over 100 aviser. Vi har et bredt produktspekter og kan tilby kundene flermediale løsninger vi vet vil gi effekt og skape verdi for kundene våre.

Utviklingen i medielandskapet og det å få lov til å være med å påvirke utviklingen videre for Amedia er noe jeg absolutt brenner for, sier Thomas.

Nå stortrives han som salgsdirektør i Romerike og Innlandet.

-Jobben som salgsdirektør i Romerike/Innlandet er en utrolig spennende jobb.  Å være med å utvikle denne store regionen i Amedia, er en stor utfordring, men jeg elsker utfordringer.  Akkurat det er nok en av årsakene til at jeg har den jobben jeg har i dag. Romerike/Innlandet skal ta en ytterligere posisjon i lokalmarkedet, og dette ønsker jeg å være en del av, sier han.

Thomas mener at Amedia har en god basis for å lykkes i årene fremover.

-Den driven og arbeidsgleden som man finner ute i lokalavisene er helt avgjørende for at vi skal lykkes fremover. Og det er jeg helt sikker på at vi gjør. Vi har kompetente folk i alle aldre som ønsker å være med på denne utviklingen. Vi har fokus på et godt samarbeid på tvers av forretningsområdene i  Amedia, vi lærer av hverandre og dyrker frem gode resultater og kundecases. Da har vi et ekstremt godt utgangspunkt for fremtiden, avslutter Thomas.

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Akersgata 34
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

Postboks 4458 Vika
8608 Mo i Rana