Er du vår nye kollega?

Amedia SMB er Amedia sitt største salgssenter og befinner seg i flotte lokaler på Lisleby, midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Vi ble etablert i 2004, og markerer vårt 20 års jubileum i 2024. Vi har vokst i markedet hvert år, og har en målsetning om å nå hele 100 millioner kroner omsatt i 2024. Amedia SMB er organisert under Amedia Salg og Marked i Oslo. Les mer http://amediasmb.no/ Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Har du lyst til å lære deg salg? Nå har du muligheten!

Vi er Amedias største salgssenter og snakker med bedrifter i hele landet på vegne av Amedia og våre lokalaviser.
Vi holder til i moderne lokaler midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Noen av våre dyktige selgere har fått spennende muligheter, og vi søker nå deres erstattere.

Litt om oss:

 • Effektive annonseløsninger: Vi tilbyr effektive annonseløsninger for alle typer bransjer og bedrifter over hele landet, og sørger for at kundene våre når sine kunder med rett budskap på riktig sted.
 • Travle og morsomme arbeidsdager: En typisk arbeidsdag hos oss er travel, men morsom. Vi har mye å gjøre, da vi tilbyr ulike typer annonsering for bedrifter i mer enn 100 ulike publikasjoner over hele Norge.
 • Kjente merkevarer: Vi jobber med Amedias kjente merkevarer som Sarpsborg Arbeiderblad, Fredrikstad Blad, Halden Arbeiderblad, Moss Avis, Romerikes Blad, Bergensavisen, Tønsbergs Blad, Nordlys og Nettavisen – og mange flere.
 • Stolte av vårt arbeid: Sammen med våre kolleger i hele landet er vi med på å finansiere journalistikken som er så viktig for folk flest. Det er vi stolte av.
 • Godt arbeidsmiljø: Vi scorer i Europa-toppen på arbeidsmiljøundersøkelser rundt trivsel og stolthet av egen arbeidsplass, og slik har det vært i mange år. Amedia er også kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere av både studenter og yrkesaktive innenfor ulike fagområder.
 • Karrieremuligheter: Vi kan være ditt første trinn på stigen i en lang karriere innen salg, eller stedet der du ønsker å bli i mange år.

Litt om våre ansatte:

 • Mangfoldig bakgrunn: Våre ansatte er i alle aldre, med alle tenkelige bakgrunner. Det de har til felles er en utpreget vilje til å lykkes, på vegne av kundene våre og for seg selv og teamet sitt.
 • Frihet og samarbeid: Ansatte i Amedia opplever en høy grad av frihet – frihet til å være seg selv og frihet til å ytre seg. Hos oss er det også et sterkt samhold og samspill. Vi samarbeider, lærer, heier, bryr oss om hverandre og spiller hverandre gode.

Litt om deg:

 • Nysgjerrig og lærevillig: Du har lest helt hit og er nysgjerrig – det er en egenskap vi ser etter. Du har ikke nødvendigvis erfaring fra salg, men synes det er et spennende fag og er villig til å legge ned en innsats for å lære.
 • Erfaring fra salg: Har du mye erfaring fra salg, er dette også en stor fordel. Du vil jobbe med kjente merkevarer og produkter som vi kan dokumentere effekten av.
 • Resultatorientert: Du er fast bestemt på å lykkes og ser den tydelige sammenhengen mellom innsats og resultater. Du jobber effektivt og målrettet, og tillater oss å hjelpe deg på veien.

Litt om arbeidsoppgavene:

 • Annonsesalg pr telefon: Vi selger markedsføring i Amedias aviser pr telefon, til bedrifter i hele Norge.
 • Utforming av annonser: Du kommer til å lære å utarbeide gode og effektive annonser til trykk og nett, i tråd med kundenes behov. På dette samarbeider selgerne våre tett med grafisk avdeling.
 • Innovasjon: Vi tester og innarbeider nye produkter og funksjoner som lanseres fortløpende i Amedia.
 • Teamarbeid: Vi jobber sammen i ulike team, der alle drar sin del av lasset, og er profesjonelle og gode representanter for Amedia utad mot våre mange tusen kunder.

Om dette høres ut som en mulighet du vil gripe, så send oss en søknad i dag.

Har du spørsmål om stillingene, kan du kontakte salgssjef Linda Arntzen på telefon 979 58 778 eller sende henne en e-post.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Amedia SMB
Nettside:
www.amediasmb.no
Tiltredelse:
Etter avtale
Lønn:
Fastlønn og provisjon
Søknadsfrist:
2024-08-14
Arbeidsplass:
Fredrikstad
Tittel:
Selger - medierådgiver
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Fast stilling
Stillingstype:
Fast
Omfang:
Fulltid
Antall stillinger:
2

Linda Arntzen

[email protected]

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER