Nettavisen søker tilkallingsvikarer til nyheter, kjendis og økopol

Mediehuset Nettavisen er i vekst, både i antall lesere og økonomisk, og skal bli større. Vi har sterk skaperkraft, med en kultur preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Vi holder til i sentrale, helt nye og moderne lokaler i Tollgaarden, rett ved Bjørvika og Oslo Bussterminal. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Nettavisen søker tilkallingsvikarer for avdelingene nyheter, kjendis og økopol (økonomi og politikk). Du må være en engasjert journalist som trives med en hektisk og variert arbeidshverdag. Du er fleksibel og i stand til å hive deg rundt om noe uforutsett skulle skje. Vi søker spesielt deg som:
 

  • Trives med tempo, jobber raskt og presist
  • Har god allmennkunnskap, er allsidig og nysgjerrig
  • Har god presseetisk forståelse
  • Er oppdatert på nyhetsbildet, interessert i hva som går viralt og har en vilje til å fange opp det folk snakker om og lage kvalitetsjournalistikk på det
  • Enten er en allrounder eller har god kunnskap og brenner for enten kjendiser, økonomi og/eller politikk
  • Evner å levere innhold i flere kanaler og på flere plattformer, både tekst, bilder, video og live
  • Er lærevillig og tilpasningsdyktig, tar initiativ og er en god lagspiller
  • Erfaring fra hendelsesdekning er en stor fordel

Du som søker må gjerne være fleksibel på hvilken avdeling du jobber for, men om du er spesielt god på/interessert i ett område - presiser det i søknaden. 
Søker du økonomi/politikk har du enten interesse og forståelse for økonomi eller politikk, eller en kombinasjon av feltene. Økonomi-søkere bør være interessert i privatøkonomi, de store merkenavnene og det generelle nyhetsbildet innen økonomi. Politikk-søkere bør kunne dekke norsk politikk på nasjonalt nivå. Noe kunnskap om internasjonal politikk er også en fordel.
Kjendissøkere bør ha god kunnskap om norske kjendiser og gjerne et stort kildenettverk. 

I Nettavisen vil du få muligheten til å utvikle deg, få faglige utfordringer og påvirke arbeidshverdagen din. Du blir en del av en dyktig redaksjon med høye ambisjoner og et godt arbeidsmiljø.

For de rette kandidatene kan det også bli aktuelt med et heltids-/deltidsvikariat for en periode. Noe turnusarbeid må påregnes, spesielt på nyheter. 

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Søknadsfrist er søndag 4. august. 

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Mediehuset Nettavisen AS
Nettside:
www.nettavisen.no
Tiltredelse:
Snarest
Søknadsfrist:
2024-08-04
Tittel:
Tilkallingsvikar
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Kontrakt
Stillingstype:
Engasjement
Antall stillinger:
1

Siv Bjerke

Redaksjonssjef

[email protected]

+4797794338

Vilde Holta Røssland

Klubbleder

[email protected]

48287806

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER