Romerikes Blad søker videojournalist/-ansvarlig

Romerikes Blad er eid av Amedia. Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 medier. Konsernet har 2.100 ansatte. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Norges største lokalavis søker en kreativ og leken videojournalist som kan løfte Romerikes Blad til nye høyder på video for å nå flere under 40 år.

Du er først og fremst en historieforteller som behersker videoformatet til fingerspissene, som er dyktig med kameraet og er god til å redigere innholdet.

Vi produserer daglig video til vår egen nettavis og sosiale medier. Hele redaksjonen har tatt store steg på videoproduksjon og seertallene er sterkt økende. Vår nye medarbeider skal ha ansvar for daglig planlegging av videoproduksjon og produsere innhold selv. 

Du vil bli en del av en redaksjon på over 30 medarbeidere og delta i det daglige arbeidet med nyheter, sport og underholdning. Du får stor frihet til å utforske videoformatet innenfor vårt dekningsområde. 

En viktig del av jobben er å bidra til å løfte kompetansen hos alle journalistene i Romerikes Blad på video.

Din kompetanse

Erfaring med filming og redigering er en forutsetning for denne stillingen. Det er også viktig at du trives godt foran kamera. Du må være selvstendig, initiativrik og trives med et høyt tempo. Å ha kunnskap om Romerike er en fordel.

I tillegg er det en fordel hvis du har erfaring med noe av det følgende, men ikke et krav: 

  • Erfaring innen nyhetsjournalistikk, featurejournalistikk eller andre journalistiske områder
  • Erfaring med videoserier, podkast eller annet flermedialt innhold 
  • Erfaring fra andre lokale eller riksdekkende medier

Skriv i søknaden hvor dine styrker ligger.

Hva kan vi tilby? 

  • Konkurransedyktige betingelser 
  • En ung og pulserende redaksjon
  • En sosial gjeng med dyktige kollegaer 
  • Muligheten til å utvikle deg som journalist
  • Mulighet til å jobbe med prosjekter du brenner for
  • Du får være en del av Amedia – et stort konsern som satser over hele landet

Har du lyst til å jobbe i Norges største lokalavis – med splitter nye lokaler kun ti minutter unna Oslo S – så er en jobb i Romerikes Blad noe for deg.

Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. Ansatte i Amedia opplever en høy grad av frihet. Det er et sterkt samhold og samspill hvor vi samarbeider, lærer, heier og bryr oss om hverandre.

Vi har et ungt, dynamisk og svært godt sosialt miljø der halve staben i hovedredaksjonen er under 35 år. Fagmiljøet er svært godt og utviklende, og Romerikes Blad er en av landets beste rekrutteringsarenaer for jobber i de nasjonale mediene.

Romerike er et av landets raskest voksende distrikter. Regionen preges av mange hendelser, noen av landets største krimsaker, samt utbygging og vekstproblematikk få andre områder i landet opplever.

Romerikes Blad ønsker å bidra til å synliggjøre mangfoldet på Romerike og gjøre vårt innhold mer relevant for minoritetsgrupper. Derfor oppfordrer vi deg med flerkulturell bakgrunn om å søke.

Legg inn CVen din i søkesystemet og legg ved en kort søknad om hvorfor du har lyst til å jobbe i Romerikes Blad og hva du kan tilby av kompetanse. Vi vil kalle inn interessante kandidater til intervju i løpet av august.

Turnusarbeid må påregnes. Førerkort kl B er en forutsetning.

Søknadsfrist 4. august 2024.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med:

Rune Bernhus, nyhetsredaktør, 901 06 055, [email protected]

Mads Yngve Storvik, ansvarlig redaktør, 900 45 079, [email protected]

Espen Børrestuen, tillitsvalgt og leder av Redaksjonsklubben, 996 03 679


 

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Romerikes Blad AS
Nettside:
www.rb.no
Søknadsfrist:
2024-08-04
Tittel:
Videojournalist/-ansvarlig
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Fast stilling
Stillingstype:
Fast
Omfang:
Fulltid
Antall stillinger:
1

Mads Yngve Storvik

Ansvarlig redaktør

[email protected]

+4790045079

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER