Amedia AS

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernet over to millioner lesere gjennom sine 109 avistitler. Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Amedia er, med sine 109 avistitler og 19 partneraviser i hele landet, Norges største utgiver av redaktørstyrte medier. Selskapet er inne i en spennende tid: den digitale reisen har kommet langt, og nå skal mediekonsernet ta neste steg for å skape ytterligere digital vekst. Formålet er å sikre en bærekraftig fremtid for avisene, som til sammen styrker Norges demokratiske grunnmur.

Amedias arbeid med å skape gode kunderelasjoner skal nå løftes til et neste nivå gjennom ytterligere profesjonalisering av kunde- og markedskommunikasjon.

Rollen som Markedskommunikatør blir en viktig del av det sentrale abonnementsmiljøet i Amedia. Dette fagmiljøet har ansvaret for all oppfølging og utvikling av kunderelasjonen mellom Amedias aviser og deres eksisterende abonnenter, og kommuniserer løpende med disse gjennom ulike kanaler, blant annet på avisenes nettsider og direkte med abonnenter på e-post og sms.

Amedias kundekommunikasjon skal nå løftes til nye høyder, gjennom ytterligere profesjonalisering av kunde- og markedskommunikasjon. Målet er å øke lojaliteten hos eksisterende kunder gjennom å bedre få frem verdiforslaget i våre abonnementsprodukter og sikre jevnlig bruk av tjenestene. For å klare dette er vi avhengig av å styrke kundekommunikasjonen med gode, relevante og målrettede budskap som henger sammen. Disse må deretter implementeres i kundekommunikasjonsløp og i vår marketing automation-teknologi. Til denne rollen trenger vi en rågod markedskommunikatør - kanskje det er deg?

Arbeidsoppgaver:

  • Planlegge og gjennomføre kundekommunikasjon i et kommunikasjonløp på tvers av kanaler.
  • Bidra til sammenheng i utgående kundekommunikasjon som treffer avisenes abonnenter og at denne er i henhold til en kommunikasjonsstrategi.
  • Produsere innhold til kundekommunikasjon i alle digitale flater, som du A/B-tester, evaluerer sammen med kollegaer og forbedrer løpende. Dette kan være ren tekst, eller bredere kommunikasjonskonsepter.
  • Kontinuerlig forbedre tekst, innhold og bruk av språklige virkemidler i alle relevante flater, basert på innsikt og evaluering av effekt.
  • Bidra med kommunikasjonsfaglig bistand ved behov, både reaktivt og proaktivt, internt og eksternt.

Om deg

For å lykkes i denne rollen må du skrive godt norsk, og vi tror du har erfaring med innholdsproduksjon og kundekommunikasjon, gjerne innen abonnementsløsninger. Du er i stand til å analysere bruk av språklige virkemidler og bruke dette til å skape tydelig kommunikasjon med en tone som går igjen på tvers av de kontaktpunktene vi har med abonnentene. Du er gjerne samfunnsinteressert og engasjert i avisenes samfunnsoppdrag.

Du er en person som vet at endring ikke handler om å flytte seg fra A til B, men noe som pågår konstant, og du finner alltid muligheter for forbedring og effektivisering. Du har en analytisk og strukturert tilnærming til arbeid og forbedring, samtidig som du tør å prøve nye løsninger og aktivt bidrar med kreative ideer.

Din erfaring

Det er en klar fordel om du har erfaring med A/B-testing av multimedialt innhold og marketing automation, og det er viktig at du evner å jobbe og trives i et tverrfaglig team med ulike kompetanseområder. Det er også en fordel om du er vant med å raskt implementere nye verktøy og metoder i din arbeidsstil.

Du har kommunikasjonsfaglig erfaring både operativt og strategisk. Eksakt hvor lang, og hvilken bransje du har erfaring fra er ikke viktig, det viktigste er at du er trygg og dyktig i faget, har en digital nysgjerrighet, er engasjert og har gode samarbeidsevner.

Høres jobben interessant ut? Vi ser frem til å motta søknaden din snarlig, og senest 20. juli.

Vil du vite mer? Amedia samarbeider med Hammer & Hanborg. Ved spørsmål om rollen eller rekrutteringsprosessen kan du kontakte Ingrid Melbye Olsen eller Trine Larsen /telefon 22 44 33 00.

Vi behandler din henvendelse konfidensielt, også overfor Amedia om ønskelig.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å søke via vår portal slik at vi kan behandle dine persondata på en trygg og sikker måte.

Amedia er i kontinuerlig utvikling. Derfor trenger vi stadig nye kollegaer som kan hjelpe oss til å bli enda bedre slik at vi sammen vinner kampen om folks tid. Basert på grundige undersøkelser trekker våre medarbeidere frem at det er verdien av samfunnsoppdraget og egenskapene frihet og samspill som er de viktigste kjennetegnene ved Amedia som arbeidsgiver.

Med vårt samfunnsoppdrag bidrar du med å utgjøre en forskjell i folks liv og i det lokale og landsdekkende demokratiet. Våre medarbeidere opplever en høy grad av frihet. Det er frihet til å være seg selv, frihet til å påvirke egen arbeidshverdag, frihet til å ytre seg og rom for å feile. Hos oss er det også et sterkt samhold og samspill. Vi samarbeider, lærer, heier, bryr oss om hverandre og spiller hverandre gode. At Amedia er et godt sted å jobbe, ble også bekreftet da vi for andre år på rad er sertifisert som Great Place To Work.

Amedia er også kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere av både studenter og yrkesaktive innenfor ulike fagområder. Amedia er et stort konsern som gir ansatte store muligheter for utvikling internt samt spennende karrieremuligheter på tvers av forretningsområder.

Om denne stillingen

Arbeidsgiver:
Amedia AS
Nettside:
amedia.no
Tiltredelse:
Etter avtale
Søknadsfrist:
2024-07-20
Arbeidsplass:
Oslo
Tittel:
Markedskommunikatør
Sektor:
Privat
Ansettelsesform:
Fast stilling
Stillingstype:
Fast
Omfang:
Fulltid
Antall stillinger:
1

Ingrid Mellbye Olsen

Seniorrådgiver i Hammer & Hanborg

[email protected]

+47 91 36 39 81

Trine Larsen

Adm. dir. & seniorrådgiver i Hammer & Hanborg

[email protected]

+47 47 26 99 99

Amedia logo

Telefon 22 00 90 00

Org nr. 917 127 328

Personvern

Besøksadresse

Schweigaards gate 15
Postboks 1168 Sentrum
0107 Oslo

Fakturaadresse

(selskapsnavn AS)
Postboks 123
2027 KJELLER